Breiend de winter door met Van der Raad Kleinvak

17 january 2014
Haarlem

Er zijn hoepels (Looms) om rond te breien en langwerpige (Looms) om rechte lappen te breien. Hoe dan ook, het resultaat is verbluffend. De Knifty Knooker werkt anders, dat is een haaknaald met een oog als een gewone borduurnaald. Met dat oog trek je een andere kleur draad door de lussen van je werkje om die rij als een soort breiwerk te kunnen bewerken.

Werkt u toch liever met breinaalden en bent u vorig jaar niet toegekomen aan die leuke col of die grappige poncho? Geen probleem, dit seizoen zijn ze nog razend populair en volop in de mode. Ook de been- & armwarmers komen deze winter op herhaling.

Hét item voor deze komende winter is de muts. Koud of niet, je bent pas cool met een (liefst eigengemaakte) muts. Van der Raad Kleinvak heeft alles in huis voor het maken van je eigen muts. Zelfs een boekje met verschillende patronen. Dit knutselseizoen is quilten helemaal terug, probeer het ook eens uit! 

Kortom, voor het winterseizoen 2013/2014, kom je gewoon naar Van der Raad Kleinvak in de Spaarnwouderstraat 85 in Haarlem.

Van der Raad Kleinvak
Spaarnwouderstraat 85 - Haarlem
Tel. 023 - 538 30 33
www.vd-raad.com

-ADVERTORIAL-