Beursvloer: iedere match een tweet van Rachid!

29 october 2013
Maastricht

,,Als ik iets wil, dan ga ik er meteen mee aan de slag. En als er tien verschillende manieren zijn om iets uit te proberen, dan probeer ik ze alle tien,” zegt Rachid Euwes. ,,Ik ben opgevoed door mijn oma. Als twaalfjarige was er geen geld meer voor drumles. Dus maakte ik zelf een drumstel, van potten en pannen.”

Met dezelfde drive startte hij onder de naam mediaintermediair (ja, die domeinnaam was nog vrij) een mediabureau in alle mogelijke vormen van communicatie, van vormgeving tot social media. ,,Dat laatste krijgen mensen er vaak gratis bij, tenzij ze het als hoofdproduct inkopen,” legt Rachid uit. ,,Ons team bestaat uit talentvolle mensen die we zorgvuldig hebben uitgefilterd. Mensen die er een sport van maken om wat ze doen zo goed mogelijk te doen. Met die insteek doen we ook mee aan de Maatschappelijke Beursvloer in het United World College. Ik zie dat als een prachtmanier om bouwstenen te leveren voor een sociale leefwereld.”
 
Tijdens de beursvloer is het de ambitie om de bereikte matches niet alleen notarieel te bekrachtigen. Maar ook met een tweet van Rachid. Samen met het Social Media Team van de beursvloer werkt hij aan een grotere exposure van het evenement. Doordat de organisatie de handen vol had aan de stormloop van inschrijvingen, was er wat weinig aandacht voor communicatie via social media. ,,Wellicht dat een guerilla-aanpak daar wat aan kan veranderen,” aldus Rachid. ,,Ik hou wel van het doorbreken van patronen. Dat geeft mij een kick. En voor de partijen waarvoor je werkt leidt het tot meer klanten en zichtbaarheid.”

Eind vorige week ging het aantal inschrijvingen voor de beursvloer door de geluidsbarrière. Als het aan Rachid Euwes ligt, gebeurt dat morgen ook met de social media.
 
De Maatschappelijke Beursvloer start vandaag om 13.00 uur in het United World College. De opening vindt plaats door Commissaris van de Koning Theo Bovens. Het evenement is een initiatief van Trajekt en Veer doen ’t uit het programma Nao Väöre.

Meer informatie op: http://www.trajekt.nl/projecten/maats_beursvloer_mtricht/
En op: http://smpm.nl/nl/onze-projecten/beursvloer.aspx