Papierleverancier Trajekt houdt bijdrage aan de Maatschappelijke Beursvloer angstvallig geheim

26 october 2013
Maastricht

,,De reden waarom ik mee wil doen aan de Maatschappelijke Beursvloer?” Rob kijkt even bedenkelijk en zegt dan dat hij al jaren bij Trajekt over de vloer komt en nu zijn sociale betrokkenheid wil tonen. ,,Trajekt gaat mij al jaren aan het hart. Niet alleen vanwege het papier. De organisatie ervaar ik als een prettige partner die prachtig werk doet. Mijn sociale betrokkenheid met de doelgroepen van Trajekt wil ik daarom tonen door ook zelf een aanbod te doen op de beursvloer. Ik ga mijn aanbod nog niet verklappen maar het heeft te maken met… papier. Het zou voor de hand liggen om papier te gaan weggeven, maar dat ga ik dus niet doen. Dus als mensen mij op de beursvloer, dan kunnen ze mij aanschieten en dan zal ik hun vertellen wat ik in de aanbieding heb. Ik ben heel benieuwd naar dinsdag!”
 
Intussen staat vast dat het succes van vorig jaar wordt overtroffen. Begin deze week al werd het aantal inschrijvingen van vorig jaar doorbroken. De hele week al is er een constante stroom van aanmeldingen.
 
De Maatschappelijke Beursvloer is een initiatief van Trajekt en Veer doen ’t uit het programma Nao Väöre. Het evenement start op dinsdag 29 oktober om 13.00 uur in het United World College. De opening vindt plaats door Commissaris van de Koning Theo Bovens.

Meer informatie op: http://www.trajekt.nl/projecten/maats_beursvloer_mtricht/
En op: http://smpm.nl/nl/onze-projecten/beursvloer.aspx