Superopkikkerdag voor Jayden (11) uit Maastricht

20 october 2013
Maastricht

Het personeel van het AZM waar Jayden onder behandeling is, vonden dat hij én zijn gezin wel een ‘Opkikker’ kunnen gebruiken. ,,Na een gezellig en persoonlijk gesprek met het gezin weet de stichting precies wat hun hobby’s en interesses zijn. Op basis van dit gesprek werden de activiteiten voor de Super Opkikkerdag vastgesteld. Een dag vol verrassingen”, zegt Van Rhijn.

De verrassingen waren onder meer: knuffelen met dieren, radiografische luchtballonnen bekijken en besturen én diverse activiteiten op het strand van Almere-haven, zoals rijden in stoere voertuigen. Ook traden er allerlei artiesten op. 

Stichting Opkikker organiseert dit jaar in totaal 15 Super Opkikkerdagen op Center Parcs de Eemhof voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Het hele gezin wordt in het zonnetje gezet en samen beleven ze een dag vol plezier! Ondersteund door onze vele vrijwilligers en een samenwerkingsverband met 78 ziekenhuizen, waaronder alle academische, zal Stichting Opkikker in 2013 naar verwachting meer dan 1800 gezinnen ‘Opkikkeren’.