Bioo.nl bezorgt boodschappen in de regio Tilburg

27 november 2012

Biologisch winkelen wanneer jij wilt. Dat is, heel simpel, het uitgangspunt van Bioo.nl. Joep Blox en Jochem van der Padt, de ondernemers achter de nieuwe webwinkel, doen zelf ook vaak boodschappen bij webshops – maar een goed en voordelig biologisch alternatief was er tot nu toe niet. “Veel mensen zouden graag overstappen op duurzame, biologische boodschappen,” vertelt Joep, “maar het moet niet al te ingewikkeld worden. Wij bieden hen een makkelijke plek waar ze voor al hun spullen terecht kunnen.”

Waar komen die producten zelf vandaan? Bioo.nl werkt samen met Solidare Natuurvoeding in Tilburg. De webshop gelooft in de samenwerking met lokale ondernemers, in plaats van ze in de weg te zitten. “Het gaat er juist om dat we klanten een keuze bieden; ze kunnen in de winkel shoppen, maar ook online.” Solidare maakt dus de pakketten klaar, en Joep en Jochem bezorgen ze zelf bij de klant.

Het grootste voordeel is daarbij nog wel de precieze bezorgtijd, zegt de ondernemer. Je kunt tot op de twee uur nauwkeurig bepalen wanneer Bioo.nl de boodschappen komt brengen – en je hoeft dus niet de hele dag thuis te zitten wachten op je bestelling. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, en de ondernemers van Bioo.nl komen je bio-boodschappen vervolgens zelf brengen. “Zo weet je precies waar je aan toe bent”, aldus Joep.