'Dieetadvies is maatwerk'

01 june 2011

Volgens diëtist Femke van Liere zijn er meer dan genoeg redenen om een afspraak te maken. Niet alleen wanneer u te maken heeft met de eerder genoemde problemen, maar bijvoorbeeld ook bij ondergewicht, een te hoog cholesterol, maag- en darmaandoeningen, stoelgangproblemen, spijsverteringsproblemen en zwangerschap."Maar vaak willen mensen ook gewoon weten of ze gezond eten, of hoe het beter kan", aldus Van Liere.

Omdat ieder mens anders is, wordt het voedings- of dieetadvies geheel op de cliënt afgestemd en is dus maatwerk. De diëtist houdt bij het samenstellen van een nieuw voedingspatroon rekening met uw eet- en bewegingsgewoonten en uw persoonlijke situatie. Ook uw eigen wensen en verwachtingen worden in het advies betrokken. "De kans op een goed resultaat wordt zo groter en is bovendien blijvend."

Een consult bij Femke van Liere wordt geheel vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekeraar. Per jaar krijgt u vier behandeluren (zes tot acht consulten). Dit kan meer zijn wanneer u aanvullend verzekerd bent.

Inlichtingen: Varenhof 515, 06-29474739, www.femkevanliere.nl.