DTS online biedt pc-hulp aan particulier en bedrijf

02 november 2010
Hoofddorp

Veel mensen schaffen een computer aan, maar stuiten dan op problemen. Want hoe moet de juiste software geïnstalleerd worden? Hoe kunnen computergebruikers het beste voorkomen dat er virussen in bestanden komen of hoe zijn deze te verwijderen als voorkomen te laat is?

DTS online is begin vorig jaar door Danny Tjoeng opgericht om consumenten en kleine ondernemers te helpen bij alle voorkomende problemen. Hij heeft sinds die tijd al heel wat klanten mogen helpen. Misschien lukt dat helpen al online, maar graag komt DTS online voor een vast tarief de problemen bij mensen thuis oplossen. Wie advies nodig heeft over het voorkomen van problemen en twijfels over het installeren van een firewall, een back-up systeem of een anti-virus programma, krijgt snel en vakkundig de juiste adviezen. Dat geldt ook voor wie een printer heeft aangeschaft en niet weet hoe deze te installeren.

DTS online, dat is te bereiken op 06-19902445 of info@dtsonline.nl, is er dus voor het oplossen van alle computerproblemen, maar ook voor het voorkomen daarvan en het geven van adviezen. Meer informatie: www.dtsonline.nl.