De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

30up Disco & Dance Strandfeest @ De Haven van Zandvoort

30up Disco & Dance Strandfeest @ De Haven van Zandvoort
ZANDVOORT - Op zaterdag 16 juli 2016 organiseert Swingsteesjun.nl de eerste van drie bruisende strandfeestenin De Haven van Zandvoort, strandafgang nr. 9 in Zandvoort. Dansen, ontmoeten en genieten in een prachtige strandpaviljoen met terras, de open haard binnen in twee feest zalen.18e juni draai dj Wally de Luxe een disco classics uit voornamelijk de 70s, 80s en 90s. Het feest is van 19:30 to 23:50 uur.TICKET VERKOOPTickets á 12,50 op www.swingsteesjun.nl. Deurprijs 16,00. Voorverkoop adressen: Zandvoort: Bibi For Shoes, Santpoort: Hans Molenaar Wijnshop, IJmuiden: Readshop, Haarlem: Muys...

Is een leesgroep klassieke literatuur iets voor u?

BLOEMENDAAL - Er zijn van die boeken die je gelezen móet hebben. Boeken als Madame Bovary of Anna Karenina behoren tot ons cultureel erfgoed. Maar vaak komen we er niet aan toe omdat er zoveel nieuws verschijnt.

Is een leesgroep klassieke literatuur iets voor u?

HAARLEM - Er zijn van die boeken die je gelezen móet hebben. Boeken als Madame Bovary of Anna Karenina behoren tot ons cultureel erfgoed. Maar vaak komen we er niet aan toe omdat er zoveel nieuws verschijnt.

BEDAZZLE verwart en verblindt

BEDAZZLE verwart en verblindt
HAARLEM - De zomertentoonstelling BEDAZZLE over camouflage, verwarren en verblinden opent zondag 3 juli op het Kunstfort.

Het Heemsteeds Philharmonisch Orkest bouwt een feestje met Karin Bloemen. Kom je ook?

Het Heemsteeds Philharmonisch Orkest bouwt een feestje met Karin Bloemen. Kom je ook?
HAARLEM - Op 26 juni a.s. zal het HPhO een feestelijk concert geven samen met Karin Bloemen in de Philharmonie in Haarlem. Een avond met een “Night of the Proms-achtig” karakter zal het worden. Zo zal de 5e symfonie van Tsjaikovski klinken, vol Russische romantiek. Samen met Karin Bloemen speelt het HPhO mooie liedjes, een feest der herkenning. En wie weet, misschien dirigeert Maestro-kandidaat Karin het orkest ook nog wel even? We vieren het 50-jarig jubileum met Bloemen!

Take my breath away bij Fun Loving Friday

Take my breath away bij Fun Loving Friday
HAARLEM - Haarlem Ontspoort presenteert Jukebox from the heart Kies je favoriete nummer op Fun Loving Friday• Vrijdag 24 juni 2016• 19.30 inloop• 20.00 – 23.00 uur• Seinwezen, Kinderhuissingel 1, Haarlem• Graag aanmelden via karin@seinwezen.nl• Voorverkoop: €7,50. Aan de deur: €10,-

9e Haarlemse Sloepentocht 10 juli 2016

9e Haarlemse Sloepentocht 10 juli 2016
HAARLEM - 10 juli 2016! Voor het negende jaar op rij gooien we de trossen los om een prachtige vaartocht te maken, culinair en muzikaal verwend te worden en een dag extreem te kunnen genieten van onze mooie omgeving.Dus regel een sloep, schrijf je in en vaar mee!

Lang leve de tuin van Haarlem

Lang leve de tuin van Haarlem
HAARLEM - Het twintig jarig bestaan van de Stichting Westelijk Tuinbouwgebied Haarlem wordt gevierd met de reizende tentoonstelling ‘Lang leve de Tuin van Haarlem’. De tentoonstelling is te zien in Trefpunt ‘t Trionk in Haarlem.

Zandvoorts Museum - Amsterdam Beach

Zandvoorts Museum - Amsterdam Beach
ZANDVOORT - Als een Amsterdammer aan het strand denkt, denkt hij aan Zandvoort. Daarom vinden wij het leuk en logisch om Amsterdam een beetje naar Zandvoort te halen. Wat is er te zien in het museum?

Fifties-Rock ’n Rollnight met Dee’s Honeytones in Draaiorgelmuseum Haarlem

Fifties-Rock ’n Rollnight met Dee’s Honeytones in Draaiorgelmuseum Haarlem
HAARLEM - In het Draaiorgelmuseum Haarlem aan de Küppersweg komen zaterdagavond 25 juni de jaren ’50 tot leven! Tijdens deze spetterende feestavond nemen we u mee naar het verleden, de tijd waarin ook de draaiorgels een grote rol speelden. Het repertoire op de orgels in het museum zal die avond bestaan uit de tunes uit de 50’s.

Zomerleesgroep ´Dochters over hun vader’

HEEMSTEDE - Deze zomer kunt u meedoen aan een kortdurende leesgroep in Heemstede over het thema ‘Dochters over hun Vader´. U leest dan in de maanden juli en augustus drie boeken over dit thema en bespreekt deze boeken in een groep die hiervoor speciaal wordt opgericht.

30up Disco & Dance Strandfeest @ De Haven van Zandvoort

30up Disco & Dance Strandfeest @ De Haven van Zandvoort
ZANDVOORT - Op zaterdag 18 juni 2016 organiseert Swingsteesjun.nl een bruisend Disco & Dance strandfeest in De Haven van Zandvoort, strandafgang nr. 9 in Zandvoort. Dansen, ontmoeten en genieten in een prachtige strandlocatie met terras, de open haard binnen in twee feest zalen. Ga heerlijk uit je dak met dj Wally de Luxe in de disco area (70s, 80s en 90s hits) of met DJ Miss Behave in de dance area met vette beats zoals van Afro Jack, Armin van Buuren, de Swedish House Mafia etc.Party time is 21:00 - 2:00 uur. Dress code is White & Summer. Tip: Neem tot 20:00 uur een heerlijk diner...

verwijderd

HEEMSTEDE - verwijderd

rwijderd

HEEMSTEDE - verwijderd

Schots topkoor bezoekt de Bavo

Schots topkoor  bezoekt de Bavo
HAARLEM - Nog net voordat het Verenigd Koninkrijk zich op 23 juni uitspreekt over het al dan niet blijven binnen de Europese Unie, bezoekt het Schots topkoor ‘St. Salvator’s Chapel Choir St Andrews University’ de Grote of St. Bavokerk. Het koor doet jaarlijks een internationale tour. Dit jaar doen ze Nederland (o.a. Groningen en Haarlem) en Duitsland aan. Vorig jaar had het koor een adembenemend optreden met het herdenkingsconcert tijdens de Koorbiënnale van Haarlem.

Boeken en kunstmarkt op het Badhuisplein in Zandvoort

ZANDVOORT - Zondag 12 juni 2016, is de inmiddels traditionele boeken en kunstmarkt weer op het Badhuisplein in Zandvoort. Gratis entree. De markt is van 11:00 tot 17:00.

Leesgroep geschiedenis Haarlem zoekt nieuwe leden

HAARLEM - Wilt u boeken lezen over geschiedenis die u bijblijven, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten?Onze leesgroep geschiedenis in Haarlem heeft nog plaats voor nieuwe leden.

'Dat wij van Oranje weer de broei in ons broek krijgen'

'Dat wij van Oranje weer de broei in ons broek krijgen'
HAARLEM - Voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven van veel mannen. Voor de sportjournalisten van het John Veldman Genootschap zeker. Zij schotelden samen met gasten uit de voetbal- en theaterwereld maandag in het Patronaat een geweldige show voor.

verwijderd

HAARLEM - verwijderd

Sipkes Speld voor Kranendonk

Sipkes Speld voor Kranendonk
HAARLEM - Tijdens de seizoenpresentatie Lampe belicht LIVE!, reikte directeur JaapLampe samen met programmeur Laura Marcus de traditionele Sipkes Speld uit aan mevrouw Anke Kranendonk. Mevrouw Kranendonk uit Overveen staat qua bezoek aan het aantal toneelvoorstellingen in de afgelopen jaren op nummer één.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio