De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

KNBSB-nominaties voor coach en speelsters Sparks

Scheidend hoofdcoach Juni Francisca en aantal van zijn speelsters zijn genomineerd voor Stars Awards (Foto: Fred Versluis)
1 / 1
zoom out

HAARLEM - De indrukwekkende prestaties van Oolders Omaco Sparks Haarlem gaan in de sportwereld niet onopgemerkt voorbij.


Eerder deze week werd het eerste softbaldamesteam van Sparks al benoemd tot Haarlemse Sportploeg van het Jaar. Volgende week maken de coach en een aantal softbalsters van het team ook nog eens kans op de Stars Awards, de individuele spelersprijzen van de KNBSB.

Genomineerd
Oolders Omaco Sparks Haarlem kan terugkijken op een mooi sportjaar. De softbalsters wonnen in september de Europacup II en sloten de competitie een maand later ongeslagen af met een landskampioenschap.

Reden voor honk- en softbalbond KNBSB om Sparks-speelsters Karin Tuk, Kirsten Scheele, Dagmar Bloeming en Chantal Versluis te nomineren voor een Stars Award. Daarnaast komt ook hoofdcoach Juni Francisca, afgelopen jaar bezig met zijn laatste seizoen bij Sparks Haarlem, in aanmerking voor de titel van Coach of the Year.

De uitreiking van de jaarlijkse individuele prijzen vindt zaterdag 13 december vanaf 19.00 uur plaats in hotel Van der Valk Rotterdam-Blijdorp.

Over de Stars Awards
De Stars Awards zijn de jaarlijkse prijzen die worden uitgereikt door de KNBSB. De honk- en softbalbond blikt daarbij terug op individuele sportprestaties van het afgelopen seizoen.

Daarnaast staan dit jaar ook de verdiensten van Robert Eenhoorn centraal. In zijn honkbalcarrière speelde Eenhoorn onder andere voor de New York Yankees, was hij bondscoach en actief als technisch directeur van de KNBSB. In mei van dit jaar maakte hij de overstap naar het voetbal om algemeen directeur van AZ te worden.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 04 december 2014


Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio