kies plaats
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Grootse reünie bij TTV Spaarne

George Mur, John Muijlaert en Arjo Boot van tafeltennisvereniging Spaarne organiseren een reünie op 17 maart. (foto Michel van Bergen)

1 / 1
zoom out

HAARLEM- Op 17 maart zal de tafeltennisvereniging Spaarne haar clubgebouw aan de Haarlemse Maerten van Heemskerckstraat 69 openstellen voor een reünie voor oud- leden. Een commissie onder leiding van vicevoorzitter George Mur, en de leden John Muijlaert en Arjo Boot zitten midden in de voorbereidingen om deze reünie tot een groot succes te maken.

George Mur: "De reden dat wij een reünie houden is eigenlijk tweeledig. Wij bestaan als vereniging dit jaar precies 55 jaar, maar dit is niet de hoofdreden. Dan kunnen we elke vijf jaar wel een dergelijke reünie organiseren. Nee, de belangrijkste reden voor het opzetten van deze reünie ligt in het feit dat de afgelopen periode een aantal prominente leden van onze vereniging zijn overleden. Je gaat je dan pas realiseren dat er nog een heleboel oud- leden zijn, die al aardig op leeftijd zijn en dat het misschien de laatste keer is dat deze mensen onder elkaar zijn. Een groot aantal van deze oud- leden woont niet meer in Haarlem of directe omgeving en hebben elkaar misschien al jaren niet gezien."

Arjo Boot: "We kwamen op het idee om een reünie te organiseren naar aanleiding van een gebeurtenis bij HBC. Daar heeft een lid van de vereniging die terminaal ziek is, nog één keer alle oud- leden waar hij mee gespeeld heeft bijeen laten komen, als een soort van afscheid. Heel mooi. Nu wil het bij ons niet zeggen dat we afscheid van onze oud- leden moeten nemen, maar je moet er toch rekening mee houden dat er toch wel een paar oud- leden zullen zijn die er bij een volgende reünie niet meer bij zullen zijn. Het 55-jarig bestaan is daarom een mooie aanleiding om al die mensen nog een keer samen te brengen."

John Muijlaert vult aan: "Het is een hele uitzoekerij om echt al de nog in leven zijnde oud- leden op te sporen. De meeste van hen waren lid van TTV Spaarne in het pre-digitale tijdperk. Toch denk ik dat we als commissie heel wat mensen hebben kunnen bereiken. Ik vond nog een oude cd-rom met een adressenbestand erop, dat kwam prima van pas. Het is natuurlijk niet te doen om alle oud- clubbladen uit het archief door te werken op zoek naar de adressen van oud- leden.''

George Mur weer: "We zijn natuurlijk een kleine vereniging met ongeveer tachtig trouwe leden, maar vroeger behoorden we - hetzij onder een andere naam - tot de tafeltennistop van Nederland. Ook de mensen van Tafeltennisvereniging Bloemendaal en Onkyo, de voorgangers van TTV Spaarne willen we graag uitnodigen voor onze reünie.

Op 17 maart begint de reünie om 15.00 uur, waarbij ook een toernooi wordt gehouden en iedereen kan meedoen. Wel graag zelf een batje meenemen. Als de mensen mee willen doen, dan opgeven via: georgemur62@gmail.com


Reacties
Houd mij op de hoogte van alle nieuwe reacties op dit artikel
Houd mij maximaal 1x per dag op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
Bedankt voor je reactie
Je reactie wordt getoond zodra je op de bevestingslink hebt geklikt in de e-mail die wij je sturen.
Bedankt voor je reactie
De redactie is op de hoogte gebracht van de klacht.
Bedankt voor je reactie
Je reactie is nu te zien bij het artikel.
Bevestig je reactie

Help ons de kwaliteit van de reacties goed te houden; vul hieronder jouw gegevens in. Of log in als je een dichtbij.nl account hebt.

Facebook Twitter
Naam
E-mailadres Je e-mailadres wordt niet op de site getoond.
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden

Je reactie wordt getoond zodra je op de bevestigingslink hebt geklikt in de e-mail die wij je sturen.

Login op dichtbij.nl

Vul hieronder je gebruikersnaam en wachtwoord in om in te loggen op dichtbij.nl Of maak een profiel aan en plaats voortaan moeiteloos je berichten

Gebruikersnaam
Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Dit is niet ok

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar als je ingelogd bent en je een geldig e-mailadres hebt ingevuld en deze bevestigd hebt. Inloggen kan hiernaast, of:

 • klik hier om een e-mailadres aan je profiel toe te voegen of om een nieuwe bevestigings e-mail aan te vragen.
 • klik hier om je te registreren
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
 • Wekelijks

  Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
 • Dagelijks

  Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
 • Nieuws alert

  Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio