De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

IVN Belevingsexcursie

IVN Belevingsexcursie (Foto: IVN Zuid-Kennemerland)
1 / 1
zoom out
BLOEMENDAAL - Voel de wind, ruik het bos en geniet van de geluiden van het prille voorjaar. IVN Zuid-Kennemerland organiseert zondag 26 maart een belevingsexcursie om het voorjaar met alle zintuigen te ervaren. Iedereen is van harte welkom bij deze bijzondere belevingsexcursie.

De wandeling start om zeven uur op de eerste lange avond na ingang van de zomertijd. In kleine groepen wandelen door het landschap
van de mooie Kennemerduinen van ingang Bleek en Berg naar de Oosterplas en terug. Onder het lopen is iedereen stil. Af en toe stoppen we om onze zintuigen te prikkelen en ervaringen uit te wisselen.

Het gaat bij deze wandeling om beleving. Geholpen door aanwijzingen en kleine opdrachten van de gids, ervaren de deelnemers de rijkdom van de natuur: de weidsheid of de beslotenheid van de verschillende landschappen, de zachtheid van mos, de smaak de jonge brandnetel, het geklop van een specht in de verte. De wandeling duurt ongeveer vijf kwartier en loopt door een gevarieerd gebied met duinen, bos, weiland en water.

Aanvang om 19.00 uur ingang Bleek en Berg (Bergweg, Bloemendaal). Duur:1,5 uur. Dit is een excursie in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Reserveren/aanmelden graag via www.np-zuidkennemerland.nl

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 20 maart 2017


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio