De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Haarlemse kinderen geven les over 'sociale media'

HAARLEM - Stichting Mijn Kind Online organiseert samen met het Kennemer Lyceum in Overveen het project 'Sociaal met Media' tijdens de Kennemer Kennisweek van 29 oktober tot en met 2 november. Maar liefst 180 brugklassers helpen ondernemers bij het inzetten van sociale media voor hun bedrijf. In ruil daarvoor vragen zij een vergoeding om een goed doel te steunen.

Tijdens het project 'Sociaal met media' gaan scholen aan de slag met mediawijsheid, ondernemerschap en burgerschapsvorming. Zo leren leerlingen tijdens dit project hoe zij sociale media op een goede manier kunnen inzetten. Zij zullen plaatselijke ondernemers advies geven over sociale media en in ruil daarvoor vragen zij een bijdrage voor een goed doel. Het Kennemer Lyceum wil geld inzamelen voor het project Cash the Trash in Nepal om te helpen bij het recyclen van plastic.

Bedrijven die deelnemen aan het project zijn: Zevencs (belastingadvies), Klotzschoutenprevoo (training, coaching en advies), Kees Fictoor (timmer- en onderhoudsbedrijf), OBD Noordwest (onderwijsdiensten), Munsterman-Lange (financieel advies) en Nicky Janse (gewichtsconsulente), Dieseko Group BV, Zelfzorgservice, Dick Tasma en Bij Babette (tearoom).

Dichtbij is ook actief op sociale media. Volg ons op nu ook op Twitter en Facebook.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio