De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Nieuw contract Paswerk met KLM-dochter

Paswerk Unit Beschut werken Afdeling bestek (Foto: Paswerk)
1 / 1
zoom out

HAARLEM - Paswerk en KLM-dochterbedrijf KCS hebben hun dienstverleningscontract verlengd voor de periode van twee jaar. Hiermee kan Paswerk passend werk voor 55 medewerkers (die onder de Wet Sociale Werkvoorziening vallen) handhaven. KCS is een dochterbedrijf van KLM die al het eten en drinken aan boord van haar vliegtuigen verzorgt.


De dienstverlening beslaat het inrollen van diverse besteksoorten in linnen servetten, het verpakken van plastic besteksetjes met papieren servet in folie en het prepareren van zogeheten wasteboxen voor vliegtuigen. De wasteboxen zijn kartonnen prullenbakken met plastic zak die worden ingevouwen. In het vliegtuig worden de prullenbakken pas weer uitgevouwen en zijn in één handeling kant en klaar.

Paswerk is de sociale onderneming in de regio Zuid-Kennemerland. Er werken zo’n 1.100 medewerkers, waarvan twee-derde bij werkgevers en opdrachtgevers. Bij de unit Beschut Werken werken 140 medewerkers die graag hard en ambitieus werken, maar die soms moeite hebben zich te handhaven bij externe bedrijven. Binnen de beschutte werkomgeving bij Paswerk worden ze begeleid door getrainde teamleiders en HRM- specialisten. Er is een bewuste keuze gemaakt om een stabiele werkomgeving te creëren met enkele grote opdrachtgevers (zoals KCS) die werkopdrachten aanbieden van redelijk eenvoudige en constante aard voor langere tijd.Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 28 juni 2016


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio