De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Wilsons beste homocafé van Nederland

(Foto: Wilsons)
1 / 1
zoom out

HAARLEM - Wilsons mag zich het beste homocafé van Nederland noemen. Het Haarlemse bedrijf kreeg tijdens de jaarlijkse Homohoreca Verkiezing, georganiseerd door GaySite.nl, in de categorie Gay (dans)café de meeste stemmen. De huldiging vindt op zaterdag 2 februari in het café zelf plaats.

De prijs komt voor eigenaar Roland Smit op een mooi moment: Wilsons bestaat 35 jaar. “Ik ben ontzettend blij met deze prijs. Het is voor mij een kroon op mijn werk van de afgelopen vijf jaar waarin ik eigenaar van de Wilsons ben. Ik ben uiteraard ook het geweldige team dat hier werkt veel dank verschuldigd. Vorig jaar hebben we veel bezoekers gehad vanwege Haarlem Roze Stad. Dat heeft er zeker aan bijgedragen dat men op mijn café gestemd is.”

Naast het Haarlemse gay café heeft ook het populaire Haarlemse homojongerenfeest AntiKinky een prijs gewonnen. AntiKinky is op de eerste plaats geëindigd in de categorie Gayparty/Gayevenement. Ook deze prijs wordt op zaterdag 2 februari in Wilsons uitgereikt.

De jaarlijkse verkiezing door de bezoekers van GaySite.nl, één van de grootste nieuws- en informatiesites van ons land, wordt door de Nederlandse homohoreca gezien als de meest prestigieuze prijs om te winnen. De felbegeerde prijs bestaat uit een speciaal ontworpen stalen plaquette en een advertentiebudget ter waarde van 1000 euro.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 29 januari 2013


Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio