De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Vrouwen delen goede voornemens in Haarlem Oost

(Foto: info@detafelvaneen.nl)
1 / 1
zoom out

HAARLEM - Een nieuw jaar, een nieuw begin. De maand januari is de maand van de goede voornemens. Doe daarom op 23 januari mee met een nieuwe serie van De tafel van één in Moedercentrum Doenja in Haarlem Oost.

Vaak willen vrouwen zonder werk graag (weer) aan de slag maar weten ze niet goed waar ze moeten beginnen.De tafel van één helpt ze op weg.De opzet is eenvoudig: vrouwen komen vijf ochtenden bijeen, onder begeleiding van een tafelbuddy, om te praten over zichzelf en hun toekomst. Dankzij een bijzondere gespreksmethode inspireren en motiveren vrouwen elkaar. AanDe tafel van één worden vrouwen door tafelbuddy’s geholpen om hun eigen kwaliteiten te benoemen en een plan voor de toekomst te maken.


Eerdere deelnemers aan de tafelgesprekken zeiden na afloop: “Je mag om de beurt je verhaal doen. Het is fijn dat er mensen in dezelfde situatie naar je luisteren zonder dat je wordt beoordeeld. Hoe gek het ook is wat je vertelt.” En: “Ik ben erg blij dat ik aan De tafel van één heb meegedaan. Je ontdekt niet alleen je talenten, je geeft elkaar vertrouwen en energie, je inspireert elkaar. En toch doe je het helemaal zelf”.


De tafelgesprekken maken je bewust van wat je echt wilt en kunt. Verschillende
organisaties zoals de gemeente Haarlem, de moedercentra van Stichting DOCK, de Vrijwilligerscentrale Haarlem en de Bibliotheek Haarlem en omstreken kunnen je na de tafels ondersteunen of begeleiden bij het vinden van vrijwilligerswerk,
een opleiding of een cursus taalverbetering.


De volgende serie tafelgesprekken start op: 23 januari, vijf woensdagochtenden van 09.30 tot 11.30 uur in Moedercentrum Doenja, Bijvoetstraat 5, Haarlem Oost. De overige data van deze serie zijn 30 januari, 6 februari, 13 februari en 27 februari.


Meld je aan via www.detafelvaneen.nl of bel 06 - 83 05 18 74.Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 09 januari 2013


Plaats je eigen zorgnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio