De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kom naaien bij het nieuwe naaicafé in Parkwijk!

HAARLEM - Vanaf vrijdag 9 december kunt u iedere vrijdag terecht in Coffeemania voor Naaicafé en Eetcafé Turquoise. Het naaicafé is een gezellig plek waar u terecht kunt voor alles wat met naaien te maken heeft.

De Roparun, doe je mee?

HAARLEM - Al 197 dagen aan het trainen, 324 kilometer gelopen, 107 energierepen gegeten en 205 liter water gedronken. De hardlopers van Les Petits Kinderopvang zijn druk aan het trainen voor de Roparun van 3 tot en met 5 juni 2017. Een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij de deelnemers, in teamverband, geld ophalen voor mensen met kanker. Aan dit evenement koppelt Les Petits nu een wijnactie en een kerststukjesactie.

Advent Carol Service

Advent Carol Service
HAARLEM - Voor ieder die houdt van de sfeer in de Engelse kathedralen, van de geweldige koren daar en van deze prachtige liederen is de Advent Carol Service aan te bevelen.

De Haarlemse Soepbus gaat weer rijden!

De Haarlemse Soepbus gaat weer rijden!
HAARLEM - Aanstaande maandag 5 december gaat de Soepbus weer rijden in Haarlem! Leger des Heils W&G Noord-Holland en de GGD gaan samen actief op zoek naar mensen die op straat leven en slapen. De Soepbus vertrekt in december op de maandag en woensdagavonden rond 19:00 uur vanuit Bij Bosshardt aan de Bandoengstraat 21. In januari wordt de donderdagavond hieraan toegevoegd.

Nieuw dinerconcept in Parkwijk

Nieuw dinerconcept in Parkwijk
HAARLEM - Vanaf vrijdag 9 december kunt u iedere vrijdag terecht in Coffeemania voor Eetcafé Turquoise. In het eetcafé kunnen buurtbewoners genieten van een driegangen menu voor € 7,-.

Paniek bij zieke vogels

HAARLEM - Het Vogelhospitaal vraagt aan de buurtbewoners om rekening te houden met de vogels

Meezing-KERST-concert op  18 december

Meezing-KERST-concert op  18 december
HAARLEM - Gratis Meezing-KERST-concert op  18 december, aanvang 15.00u

Van Oud- naar Nieuwfeest. Swingsteesjun wordt Letz Party

Van Oud- naar Nieuwfeest.  Swingsteesjun wordt Letz Party
HAARLEM - Zaterdag 31 december is er een bruisend Disco & Dance Oud- en Nieuwfeest in het nieuwe Event Center Haarlem aan het Reinaldapad 10 in Haarlem.Ga dansend en genietend het nieuwe jaar in op deze nieuwe hotspot in Haarlem Oost. In de disco area draait DJ Wally de Luxe een swingende mix van 70s, 80s en 90s. DJ Miss Behave draait vette dance beats van 90s, 00s en now in de Dance area. Gedurende het feest worden er heerlijke oliebollen en hartige snacks geserveerd.

Weihnachtsoratorium van J.S. Bach, 18 dec.

Weihnachtsoratorium van J.S. Bach, 18 dec.
HAARLEM - Zondag 18 december zingt het Haarlems Gemengd Koor het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach, begeleid door het barokorkest Florilegium Musicum. Aanvang 14:30 uur. Plaats: Philharmonie.

Complimenten van wethouder voor leerlingen Bavo

Complimenten van wethouder voor leerlingen Bavo
HAARLEM - ‘Wat knap hoe jullie gaan staan en je mening geven.’ Merijn Snoek, wethouder van onderwijs, is onder de indruk van de kinderen van de Bavoschool aan de Westergracht. De leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 leerden debatteren onder leiding van Stijn van Erp van ‘Discussiëren kun je leren.’ Donderdagavond vond het slotdebat plaats in een bomvolle aula in de Bavoschool.

HAP in gesprek met inwoners fusiegemeenten: 'Maken lokale partijen het verschil?'

HAARLEM - Hoe komt het dat er zo weinig belangstelling is voor de lokale politiek en het lokaal bestuur? Ontbreekt het de lokale politiek aan daadkracht om daar iets aan te doen? En: kunnen lokale politieke partijen het verschil maken als het daar om gaat? Deze vragen staan woensdagavond 14 december aanstaande centraal tijdens het gesprek dat HAP organiseert in het Stoomgemaal Halfweg. Naast inleidingen van de burgemeesters Weterings (Haarlemmermeer) en Heiliegers (Haarlemmerliede en Spaarnwoude) zal bestuurskundige dr. Julien van Ostaaijen het thema van de avond belichten.

Winterskoel 3D objecten ontwerpen

HAARLEM - Het digi-lab en Haarlem Effect organiseert dit jaar een Winterskoel! Heb je niets te doen in de kerstvakantie en wil jij leren ontwerpen in 3d?

6 x Goud, 6 x Zilver en 9 x Brons voor Karate Kenamju tijdens NK Karate in Zoetermeer

6 x Goud, 6 x Zilver en 9 x Brons voor Karate Kenamju tijdens NK Karate in Zoetermeer
HAARLEM - Tijdens het NK Karate voor Jeugd, Cadetten, Junioren en -21 jaar dat opzaterdag 26 en zondag 27 november 2016 heeft plaatsgevonden inZoetermeer, heeft Karate Kenamju 6 x Goud, 6 x Zilver en 9 x Bronsgehaald. Met een deelnemersveld van 602 karateka´s werd 2 dagen langgestreden om de felbegeerde podiumplaatsen van het NK.

30up Disco Classics party @ Event Center Haarlem

30up Disco Classics party @ Event Center Haarlem
HAARLEM - Op zaterdag 10 december 2016 organiseert Swingsteesjun.nl een bruisend Disco Classics dansfeest in de nieuwe hotspot: Event Center Haarlem in het Reinaldapark (Haarlem oost). Het is een avond stijlvol en ongedwongen genieten voor de ‘friendly 25 and up' in een mooie setting. Ontmoet leuke mensen en ga uit je dak op de hits van ‘70 tot nu met dj Wally. Het feest aan de Reinaldapad 10 is van 21:00-02:00 uur. Dress: Casual chique. Tickets á 10,00 zijn verkrijgbaar op www.swingsteesjun.nl. Deurprijs is 13,00.Het Event Center Haarlem is de nieuwe vaste plek voor onze dansfeesten en per...

Eenmalig Open Podium Haarlem Papiapodia on tour

Eenmalig Open Podium Haarlem Papiapodia on tour
HAARLEM - Theater Stichting Papiapodia "on tour" met Open Podium. Zaterdag 3 december is Haarlem aan de beurt. Verschillende talenten uit het hele land met leuke acts, gaan met ons naar 't Haarlemse Theater Rievel, Veenpolderstraat 31. Entree 5 € met lekkere hapjes. Wij starten om 19.30 met Monoloog, Cabaret, Rap, Zang. vanaf 22.00 Te lang gezeten? Vanaf 22.00 uur gaan de voetjes van de grond met mooie salsamuziek. Lekkere hapjes maken de avond compleet. 0622226816 of papiapodia@gmail.com

AOT EVENTS OPENT ‘BAZINGA COMEDY CLUB’ IN HAARLEM.

AOT EVENTS OPENT ‘BAZINGA COMEDY CLUB’ IN HAARLEM.
HAARLEM - Bazinga Comedy Club en Theater Rievel delen samen 1 theater. Minimaal 3 keer per week kan het publiek terecht bij Bazinga Comedy Club voor een portie hard gelach.

Lindy Hop musici bij Jazzmatinee Vreeburg Bloemendaal

Lindy Hop musici bij Jazzmatinee Vreeburg Bloemendaal
HAARLEM - Er is een ‘oude dansvorm’ weer helemaal ‘in’! Die dansvorm is de ‘Lindy hop’. Lindy hop is ontstaan in New York tijdens de late jaren twintig en vroege dertiger jaren. Het is een samensmelting van vele verschillende dansen, maar voornamelijk gebaseerd op jazzdans, tapdansen en de charleston. Om die reden wordt de term Swing zowel voor deze dansstijl als voor de jazzstijl waarop wordt gedanst gebruikt. Deze dansvorm is gebaseerd op de swingmuziek uit de tijd van Benny Goodman.

INTRODUCTIE-AVOND BIJ ODD FELLOWS

INTRODUCTIE-AVOND BIJ ODD FELLOWS
HAARLEM - Voor degenen die altijd al hebben willen weten wat de Odd Fellows zoal doen op een logeavond in hun gebouw aan de Stationsweg 95 in Velsen-zuid, is er nu de mogelijkheid om dit zelf mee te maken. Misschien ook dat u zich, rijdende over de Stationsweg, wel eens heeft afgevraagd, wat zich toch afspeelt achter die gevel met wereldbol en de letters Odd Fellows.

IVN Lekker aan de slag op Leyduin

IVN Lekker aan de slag op Leyduin
HAARLEM - Het IVN Zuid-Kennemerland organiseert in samenwerking met Landschap Noord-Holland vrijdag 25 november een leuke werkdag in Leyduin. Deelnemers aan deze werkdag gaan esdoorns zagen. Een dag lekker buiten werken in de natuur met een groep enthousiaste mensen!

15% korting op herenschoenen tijdens de Gents night bij Leemans Schoenen

15% korting op herenschoenen tijdens de Gents night bij Leemans Schoenen
HAARLEM - Het is weer bijna de internationale dag van de man. Dit luidt Leemans Schoenen Haarlem Cronjé in met een Gents night! Kom op 18 november langs tussen 17:00 uur en 21:00 uur en profiteer van maar liefst 15% korting op onze herenschoenen collectie. Ook Berry Shop is aanwezig in de winkel, met een mooie collectie luxe mode accessoires. Daarnaast kunt u een gratis scheerbeurt ontvangen van een echte Haarlemse barbier. Deze scheerbeurt zal geheel op traditionele wijze uitgevoerd worden.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio