De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Zondagvoetbal: Spanning in 2A

ZAANDIJK - Spanning troef in de tweede klasse A zondagvoetbal. Met 43 punten is KFC koploper. Achtervolgers van de Grote Koogse zijn Zilvermeeuwen (41 punten), FC Uitgeest (40 punten), Hellas Sport (38 punten) en De Foresters (ook 38 punten).

De kampioen promoveert naar de eerste klasse, de periodekampioenen spelen nacompetitie. Twee ploegen - de nummers dertien en veertien - degraderen. Voor de nummers elf en twaalf volgen extra wedstrijden tegen de periodekampioenen van de derde klasse. Gezien het resterende programma wordt het vooral zondag 22 april buitengewoon spannend. KFC speelt thuis tegen FC Uitgeest, Zilvermeeuwen gaat naar SVW'27, Hellas Sport ontvangt FC Den Helder en De Foresters krijgt Zaanlandia op bezoek.

Twee weken later, zondag 6 mei, is Zilvermeeuwen gastheer van de Kogers, ontmoeten FC Uitgeest en De Foresters elkaar en mag Hellas Sport trachten om in Castricum Vitesse'22 te verslaan. De 26ste en tevens de laatste speelronde op zondag 13 mei mag er eveneens zijn: KFC-SVW'27, De Foresters tegen Zilvermeeuwen en Hellas Sport-VVW. Om de nacompetitie te ontlopen, heeft Zaanlandia nog een aantal punten nodig. De mannen van Bert Blank spelen 6 mei op eigen veld tegen SEW en gaan 23 mei naar VSV.


Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio