De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kleutergym bij K&V

1 / 1
zoom out

ZAANDAM - Heeft uw kleuter ook zoveel energie? Dat komt mooi uit! Gymnastiekvereniging Kracht & Vlugheid biedt namelijk door heel de Zaanstreek kleutergymlessen aan, bijvoorbeeld op maandag van 17:00u tot 18:00u in gymzaal de De Greep (Perzikkruidweg 2b in Zaandam Kogerveld). Verder wordt er  nog kleutergym gegeven in de wijken ‘t Kalf, Poelenburg, Rooswijk en in Zaandam centrum.

De jongetjes en meisjes op deze uren kunnen naar hartelust klimmen, klauteren, zwaaien, rollen, springen en nog veel meer! Op een leuke en speelse manier ontwikkelen de kinderen hun coördinatie en ook de motoriek wordt verbeterd. Juist in de kleutertijd is dit erg belangrijk.

Waar peuters nog naast elkaar spelen, gaan kleuters langzamerhand meer met elkaar spelen. Dit wordt tijdens de les gestimuleerd door middel van diverse kring-, bal- en tikspelletjes. Ook maken ze uiteraard kennis met de beginvormen van de gymnastiek.

Lijkt dit u wat voor uw kleuter? Laat hem of haar gewoon eens vrijblijvend meedoen op één van onze lesuren! Het complete lesrooster is te vinden op www.krachtenvlugheid.nl, of bel voor informatie: Anke: 06-12671103 of Ilya: 06-49686711.


Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio