De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Populaire aquasport FloatFit® vanaf 6 mei ook in zwembad De Slag en Zaangolf

FloatFit® (Foto: SportbedrijfZaanstad)
1 / 1
zoom out
KOOG AAN DE ZAAN - Op zaterdag 6 mei organiseert Sportbedrijf Zaanstad de FloatFit® kick-off in zwembad Zaangolf. FloatFit® is dé hit op het gebied van aquasport en zwembad De Slag en Zaangolf zijn de eerste zwembaden in de Zaanstreek die FloatFit® gaan aanbieden. ?Deelnemers kunnen zich aanmelden voor deze kick-off en maken daarmee kans op 3 maanden gratis FloatFit®.

FloatFit® is een full body workout waarbij je oefeningen uitvoert op een drijvende AquaBase®. Je traint niet alleen je conditie, maar versterkt ook alle spieren in het lichaam. Op 6 mei geeft het Sportbedrijf in Zaangolf verschillende FloatFit® lessen en iedereen mag mee doen. De kosten voor deze avond bedragen eenmalig €13,- (inclusief goodiebag en andere lessen).

De avond start om 17:00 uur met een gezellige Zaanse markt met verschillende ondernemers, vanaf 18:00 uur worden de lessen gegeven. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een gratis goodiebag met bidon en drankje. Naast de FloatFit® introductielessen, kunnen bezoekers ook andere aquasporten uitproberen. Na een pittige workout genieten van een hapje en een drankje. 

Geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden bij de receptie van De Slag of Zaangolf of door een mailtje te sturen naar redactie@sportbedrijfzaanstad.nl. Per 50 deelnemers geven we één 3 maanden kaart FloatFit® gratis weg! Na 6 mei starten de lessen in zwembad De Slag en Zaangolf.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 11 april 2017


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio