De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Succesvol vrijwilligers vinden en binden

Helpen maakt je happy (Foto: Zaankanters voor elkaar )
1 / 2
zoom out
WORMERVEER - Op donderdag 23 februari organiseert Zaankanters voor elkaar een interactieve workshop voor organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers en deze ook graag willen binden aan de organisatie. De workshop is gratis te bezoeken van 19.30 – 21.30 uur in Buurtcentrum de Lorzie in Wormerveer.

Er is nog een groot potentieel aan vrijwilligers die graag iets willen doen. Organisaties hebben soms moeite mensen te vinden voor specifieke werkzaamheden. Een passende vrijwilliger vinden lijkt een hele uitdaging. Hoe vind je nu die betrokken vrijwilliger? En hoe blijft die vrijwilliger vervolgens betrokken?

In de workshop ligt de focus op hoe je succesvol vrijwilligers vindt en verbindt aan jouw organisatie. We oefenen met praktijkvoorbeelden. Na afloop van deze workshop heb je meer inzicht in het wervings- en selectieproces van vrijwilligers en weet je op een succesvolle manier vrijwilligers aan je te binden.

Deze workshop vindt plaats op donderdag 23 februari om 19.30 uur in Buurtcentrum de Lorzie, Marktplein 3 te Wormerveer. Voor meer informatie en aanmelding, bezoekwww.zaankantersvoorelkaar.nl.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio