De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Opening Yogastudio

Opening Yogastudio
PURMEREND - Yogastudio Krommenie opent vrijdag 1 april haar deuren aan de Eikelaan 87. In dit voormalig verzorgingstehuis hebben Monica en Daniëlle een paar weken hard gewerkt om aan de achterzijde van dit pand een mooie yogastudio te maken. De ruimte bestaat uit twee delen, een yogastudio en zitruimte.

Voor ieder wat wils en voor elke portemonnee

Voor ieder wat wils en voor elke portemonnee
KROMMENIE - In 1886 startte de grootvader van Margreeth Albus-de Groot een winkel met 'alles voor papa en mama'. Een zaak waarin vooral gezinnen alles konden vinden op het gebied van kleding. 'Opa ging in die tijd nog met paard en wagen de boer op. Dat ging zo in die tijd.

HV Zaanstreek ontvangt donatie van Specsavers

HV Zaanstreek ontvangt  donatie van Specsavers
ZAANDAM - HV Zaanstreek heeft van Specsavers Zaandam een cheque ter waarde van ? 3308,13 ontvangen. HV Zaanstreek is een actieve vereniging die zet zich in voor de ontwikkeling van handbal in de hele Zaanstreek. Stichting Specsavers Steunt doneert jaarlijks een geldbedrag dat in de winkels bij elkaar wordt gespaard aan lokale doelen. In 2015 is HV Zaanstreek via een online verkiezing verkozen tot het initiatief dat het bedrag dubbel en dwars verdiend heeft.

Kapsalon Lis verlegt grenzen

Kapsalon Lis verlegt grenzen
WORMERVEER - Al vijftien jaar is Jaliska Heijn een vertrouwd gezicht in Westzaan. Haar Kapsalon Lis is al jaren gevestigd aan het Zuideinde 87 en inmiddels kan Jaliska rekenen op een vaste schare vaste klanten. Maar Jaliska wil haar grenzen verleggen en daarom breidt ze haar kapperszaak per 1 februari uit naar Wormerveer. Naar het Krommenieërpad 38 om precies te zijn. Daar kunnen geïnteresseerden op afspraak dan op maandag en dinsdag terecht.

Adcorporate bedrijfsoverdracht en -advies vestigt zich in Zaanstad

Adcorporate bedrijfsoverdracht en -advies vestigt zich in Zaanstad
KOOG AAN DE ZAAN - Aan de vestigingen van Adcorporate is sinds 1 januari jongstleden een Zaanse vestiging toegevoegd. Dat gebeurde door het toetreden van Chris Alberts als partner van deze organisatie. Chris Alberts is al vele jaren als Register Belastingadviseur gevestigd aan de Hoogstraat in Koog aan de Zaan en sinds 2014 heeft hij zich gekwalificeerd als Registeradviseur Bedrijfsopvolging en in deze hoedanigheid is hij toegetreden.

Bokumo ICT weer genomineerd

Bokumo ICT weer genomineerd
WORMER - Brancheorganisatie ICTWaarborg organiseert voor de twaalfde keer de ICTWaarborg Awards. Tijdens de awards worden diverse landelijke en provinciale prijzen uitgereikt, waaronder Computerwinkel van 2016 (landelijk), Computerwebwinkel van 2016 (landelijk) en Computerwinkel van Noord-Holland van 2016 (provinciaal). In Wormer volgt de familie Bolhoeve deze verkiezing me heel veel belangstelling.

SVA Jeugd gaat voor duurzaam en blessurevrij

SVA Jeugd gaat voor duurzaam en blessurevrij
ASSENDELFT - De jeugdafdeling van SVA heeft december vorig jaar samen met Fysiotherapie Sminia een samenwerking opgestart om de jeugd blessurevrij te laten voetballen.

Nieuw elan bij 't Radertje

Nieuw elan bij 't Radertje
ZAANDAM - Ze hebben er met z'n allen flink aan moeten trekken, maar maandag kon Elif Yelis Incedayi (28) haar eigen bedrijf officieel voor geopend verklaren. Met hulp van haar man Mahmut en haar broer Fatih is alles op tijd klaargekomen. Het bedrijf is gevestigd aan de Westzijde op nummer 162. Daar waar al eerder een bedrijf met dezelfde naam actief was.

Ruud Gullit wenst 'iMove For Health' alle succes toe

Ruud Gullit wenst 'iMove For Health' alle succes toe
ZAANDAM - Een voetballer die een volleyballer veel succes toewenst. Zaterdagmiddag gebeurde dat aan de Westzijde waar Ruud Gullit samen met de sportschoolhouder 'anders' Roel Krijt de officiële opening verricht van laatstgenoemde geesteskind 'iMove For Health' officieel voor geopend verklaard.

Stefan Gorthuis: van beroep drone piloot!

Stefan Gorthuis: van beroep drone piloot!
WESTZAAN - Alle goede voornemens voor 2016 ten spijt, die van de Stefan Gorthuis mag toch wel opmerkelijk genoemd worden. De 40-jarige MTSer Bouwkunde, al sinds jaar en dag uitvoerder bij bouwbedrijf HSB gaat zijn droom in praktijk brengen.

En de winnaars zijn.....

En de winnaars zijn.....
ZAANDAM - Al heel wat jaren publiceert het Nieuwsblad De Zaankanter/Krommenieër in de maanden november en december haar 'Zoek de Zin' puzzelwedstrijd. Steevast zorgt dat voor een enorme hoeveelheid inzendingen. In 2015 bereikte het blad echter een absoluut deelnemersrecord. Dozen vol oplossingen zijn in de achterliggende week verwerkt. De prijswinnaars zijn bekend!

Geld voor bedrijfspanden Zaanstad met Beeldkwaliteitfonds

Geld voor bedrijfspanden Zaanstad met Beeldkwaliteitfonds
ZAANDAM - Ondernemers ui Zaanstad met plannen voor het verbeteren van de gevel of voorterrein van hun bedrijfspand kunnen hiervoor een aantrekkelijke bijdrage krijgen vanuit het Beeldkwaliteitfonds Stadsregio Amsterdam.

Dood van een pettenbaas

Dood van een pettenbaas
ZAANDIJK - Als 'weer een mooi klein boekje van Heijnis & Schipper Drukkerij' omschrijft Marjolein Lensink het verschijnen van het boekje 'De dood van een pettenbaas'.

'ZZP-ers ook recht op kwijtschelding'

WORMER - Een kwijtscheldingsregeling voor ZZP-ers daar wil het Waterschapsbestuur ondanks het breed gesteunde voorstel van de Algemene Waterschapspartij nog niet aan.

Jubilaris Kindzorg/Freekids

Jubilaris Kindzorg/Freekids
ZAANDAM - Hoe snel kan het gaan. Medio 1995 startte Kindzorg met een klein kinderdagverblijf aan het Weefhuispad in Zaandijk. Na de start met twee pedagogisch medewerkers werden in de loop der jaren de werkzaamheden uitgebreid met voorschoolse opvang, buitenschoolse opvang en met peuterspelen. Kindzorg/Freekids is in die 20 jaar uitgegroeid tot een bekende naam in Zaanstad en omstreken.

K'OOK! in de prijzen

K'OOK! in de prijzen
WORMERVEER - Blijdschap alom dinsdagmorgen bij Karen Schoen en Anne van der Spoel. Als eigenaressen van K'OOK!, gevestigd aan de Zaanweg 72, namen zij de Global Innovation Award - Netherlands 2015-2016 in ontvangst.

Rue du Saint jubileert

Rue du Saint jubileert
KROMMENIE - Op het Rosariumplein zijn ze niet meer weg te denken: Ellen en Gert Biesheuvel met hun gespecialiseerde winkel in wijn, kaas, noten en chocolade: Rue du Saint.

Nieuw elan Frietboetiek

Nieuw elan Frietboetiek
KROMMENIE - Voor vader Henk en zijn dochter Bo Engels zijn het drukke tijden. Maandag 2 november heeft het duo de Frietboetiek aan de Heiligeweg 37 overgenomen.

Nieuwe Griekse taverne in stad

Nieuwe Griekse taverne in stad
ZAANDAM - Kyra's Griekse delicatessen, het Griekse specialiteitenwinkeltje op de Rozengracht in Zaandam, breidt uit. Sinds november is Kyra's wekelijks van dinsdag tot en met zondag van 11.00 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds geopend. In deze kleine Griekse taverne in het centrum van Zaandam kunnen fijnproevers nu ook terecht voor een vers bereide Griekse lunch of diner, naar wens geserveerd met Griekse wijn of bier van de uitgebreide kaart.

Frisse start: TAFT IS BACK

Frisse start: TAFT IS BACK
ZAANDAM - Het was een race tegen de klok, maar per 30 november gaat het gebeuren. TAFT Shoes voor mannen en vrouwen opent haar derde filiaal. Dit zal gebeuren op een bekende stek: Gedempte Gracht 11, het pand waar eerder al een soortgelijk bedrijf met dezelfde naam gevestigd was. Eén groot verschil: nu is alles heel anders.
Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio