De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Nu ook voor een professionele en vakkundige pedicurebehandeling bij Mary's Nails & Beauty op het Vledderdiep in Zaandam!

(Foto: Gerrie Hulsing)
1 / 3
zoom out
ZAANDAM - Vaak kwam de vraag bij Mary binnen of ze ook pedicurebehandelingen kon geven. Helaas moest ze daarop altijd 'nee' zeggen, maar daar komt nu verandering in.
Haar moeder, een vakvrouw op dit gebied, komt binnenkort de gelederen van Mary's Nails & Beauty versterken.
Een belangrijke aanwinst voor de salon.

Lenie Hulsing is een vrouw die haar sporen in de pedicurewereld al lang verdient heeft en ook waargemaakt. Ze is van huis uit voet- en schoenkundig pedicure. Ze heeft meerdere aantekeningen en is tevens podokinesiologe. Ze wéét dus waar ze het over heeft, als ze over voeten, voetverzorging en vooral voetonderhoud spreekt.

Buiten een professionele en vakkundige behandeling kan ze de klant ook voorzien van het (vaak zo vergeten) onderhoud van de voeten en een degelijke advisering op het gebied van de juiste schoenen.

Lenie heeft ruim dertig jaar een groothandel gedreven voor o.a. pedicures en is vanuit die positie altijd goed geïnformeerd geworden en gebleven (met name door fabrikanten) van de nieuwste producten en technieken. Hierdoor heeft ze opleidingen en bijscholingen gehad in Duitsland, België en zelfs Spanje (Barcelona) bij de vermaarde Podoloog Rodriuqes Valverde!

Ook was ze een aantal jaren eigenaresse van Academie Zaanstad, waar ze tevens ook vaak de lessen voor haar rekening nam op voetverzorgingsgebied. Dus wat ervaring en kunde betreft zijn uw voeten bij haar in bijzonder goede handen.

Lenie gaat beginnen op de dinsdagen en uitsluitend op afspraak. Als kennismakingontvang u na de eerste behandeling GRATIS een 'Roomspray' en via uw afsprakenkaartje is iedere 10e behandeling goed voor 25 % korting !

Mary's Nails & Beauty vindt u op het Vledderdiep 27 (plan Kalf) in Zaandam. U kunt telefonisch afspreken op nummer: 06 53 78 02 82

Op zaterdag 7 december treft u Mary en Lenie op de kerstmarkt op het winkelcentrum in 't Kalf, waar u ook afspraken kunt maken.


Plaats je eigen zorgnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio