De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Nieuwe Honda Civic nu bij Adrie Jonk

De nieuwe Civic staat bij Adrie Jonk in de showroom

1 / 1
zoom out

ZAANDAM - De nieuwe Civic, Honda's troef in de compacte middenklasse, staat vanaf 11 februari bij Adrie Jonk in de showroom. Om van de nieuwe Civic opnieuw een succes te maken, heeft Honda de auto volledig vernieuwd en voorzien van tal van innovaties - troefkaarten waarmee de Civic de strijd aangaat in het compacte middensegment.

Vanaf zaterdag 11 februari is de auto bij Honda-dealer Adrie Jonk, zowel in Zaandam als Purmerend, te bewonderen en beschikbaar voor het maken van een proefrit. René Slothouwer legt namens Adrie Jonk uit dat de kopers, om de introductie van de nieuwe Civic kracht bij te zetten, tot 20 februari ook kunnen rekenen op een scherp geprijsd origineel navigatiesysteem. 'De nieuwe Civic bouwt verder op het spectaculaire design van interieur en exterieur dat Honda's middenklasser en tot uiting komt in de gecombineerde achterlichtunits die eveneens dienstdoen als spoiler. Het nieuwe interieur is meer op de bestuurder gericht en heeft een sportieve, maar vooral luxueuze uitstraling die men normaal alleen in duurdere auto's tegenkomt. Honda heeft de kwaliteit van het interieur verbeterd, zonder de functionaliteit - waarmee de Civic aan de top in zijn klasse staat - teniet te doen. Daarom biedt de nieuwe Civic wederom veruit de grootste bagageruimte in zijn klasse en het veelgeprezen en unieke 'magic seat'-systeem waarmee de achterbank op verschillende manier opgeklapt en neergevouwen kan worden.'

Verder zijn bijna alle onderdelen van de auto vernieuwd, met extra aandacht voor het rij- en stuurgedrag en een lagere CO2-uitstoot. Een andere belangrijke troefkaart is de vernieuwde 2.2 i-DTEC-motor, waardoor de Civic een uitzonderlijke combinatie van goede prestaties en een lage CO2-uitstoot biedt. Om de nieuwe Honda Civic nog interessanter te maken biedt Adrie Jonk alle kopers tot 20 februari de mogelijkheid om voor slechts ? 499,- een volledig geïntegreerd Honda-navigatiesysteem aan te schaffen.

Adrie Jonk Honda, Kleine Tocht 24-26, 1507 CB Zaandam, telefoon 075 - 659 0 110.


Plaats je eigen autonieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio