De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Ganzenwandeling

Ganzenwandeling
ZAANSTAD - Zondag 30 april organiseert Partij voor de Dieren Zaanstreek een ganzenwandeling bij molen De Schoolmeester tussen Zaandijk en Koog aan de Zaan.

Rommelmarkt Snuffelmarkt in Westzaan

Rommelmarkt Snuffelmarkt in Westzaan
ZAANSTAD - Vandaag : Zaterdag 22 April wordt er weer een Snuffelmarkt gehouden in Westzaan.Waar? Op dr J.J. Allanstraat 185, 1551 RD WestzaanOpeningstijden: 8.00 uur tot 13.30 uur

Ontmoetingscafé in Wormerveer

Ontmoetingscafé in Wormerveer
WORMERVEER - Op zaterdag 22 april viert het ontmoetingscafé voor mensen met een beperking en LHBT (Lesbisch, Homo, Bi of Transgender) het eenjarige bestaan. Iedereen die zich tot deze groep rekent, is welkom op deze middag in de Groote Weiver in Wormerveer.

Paradiso aan de Zaan met Ruben Hoeke en meer

Paradiso aan de Zaan met Ruben Hoeke en meer
WORMERVEER - Zaterdag 6 mei van 15:00 tot 18:00 uur in de Wormerveerse Vermaning, Zaanweg 57"PARADISO aan de Zaan"Ruben Hoeke Gitaarworkshop

Populaire aquasport FloatFit® vanaf 6 mei ook in zwembad De Slag en Zaangolf

Populaire aquasport FloatFit® vanaf 6 mei ook in zwembad De Slag en Zaangolf
ZAANSTAD - Op zaterdag 6 mei organiseert Sportbedrijf Zaanstad de FloatFit® kick-off in zwembad Zaangolf. FloatFit® is dé hit op het gebied van aquasport en zwembad De Slag en Zaangolf zijn de eerste zwembaden in de Zaanstreek die FloatFit® gaan aanbieden. ?Deelnemers kunnen zich aanmelden voor deze kick-off en maken daarmee kans op 3 maanden gratis FloatFit®.

geen honden uitlaatplaats

WORMERVEER - HONDEN LATEN POEPEN OP SE SPEELPLAATS BIJ DE BEGRAAFPLAATS PAULKRUGHER STRAAT

de Zaanse Passion op dinsdagavond 11 april 2017 met rondgang met wit kruis

de Zaanse Passion op dinsdagavond 11 april 2017 met rondgang met wit kruis
ZAANSTAD - Live de Passion bij de Zaanse Schans. Het evangelie wordt op muzikale en eigentijdse wijze verteld in De Ontmoeting, inclusief rondgang met levensgroot verlicht kruis door de straten van Koog en Zaandijk. 'En het mooiste is: iedereen kan meedoen', stelt projectleidster Mirjam Sloots. Zij is dominee van De Ontmoeting in Zaandijk, de kerk die in samenwerking met de Stichting Samenwerkende Projecten Zaanstreek De Zaanse Passion organiseert. 'Dit is een project voor iedereen. Want alle mensen die wat voelen voor het bijzondere verhaal over vriendschap en hoop zijn welkom', zegt ze.

Red de Gans in de Zaanstreek

ZAANSTAD - Ganzenruiming rondje molen Koog aan de Zaan? Nee, dat willen wij toch niet. Wil iedereen opletten en bij onraad de dierenpolitie contacten? 144 red een dier!

Voorjaarsmarkt bij Dagactiviteitencentrum Het Watermerk

Voorjaarsmarkt bij Dagactiviteitencentrum Het Watermerk
WORMERVEER - Op woensdag 5 april van 13:00 - 15:00 uur bent u van harte welkom bij de gezellige voorjaarsmarkt op dagactiviteitencentrum Het Watermerk van Odion in Wormerveer. Kom de lente sfeer proeven!

STG Zaanstreek huldigt kampioenen

STG Zaanstreek huldigt kampioenen
ZAANSTAD - Het winterseizoen van de schaatsende Zaankanters van STG Zaanstreek zit er weer op. In de Bun te Westzaan zijn de clubkampioenen van dit jaar gehuldigd. Tony Boon en Sven-Yvo Stoop vielen op door zich op alle afstanden te verbeteren en zelfs een aantal clubrecords te vestigen.

Het oude postkantoor bruist weer

Het oude postkantoor bruist weer
ZAANSTAD - Vorige week zaterdag konden bewoners van de Zaanstreek al komen kijken wat er van binnen allemaal is veranderd aan het oude postkantoor aan de Stationsstraat in Koog aan de Zaan. Sommige elementen zijn nog te herkennen, zoals de grote kluis die nu in gebruik is als kinderspeelhoekje. Vanwege de grote belangstelling was er afgelopen zaterdag een tweede Open Dag.

Zaterdag 11 maart opent IJscuypje Wormerveer het ijsseizoen voor de Zaanstreek

Zaterdag 11 maart opent IJscuypje Wormerveer het ijsseizoen voor de Zaanstreek
WORMERVEER - In Amsterdam is het IJscuypje een begrip en een meer dan geliefde ijszaak. Nu kan de Zaanstreek eindelijk ook in de eigen regio van dit heerlijke ijs genieten op de Krommenieërweg 16 in Wormerveer.

Purmerends Kunstcollectief exposeert in Het Weefhuis

Purmerends Kunstcollectief exposeert in Het Weefhuis
ZAANSTAD - Op 25 & 26 maart 2017 exposeert P-art van 11.00-17.00 uur in het Weefhuis aan de Lagedijk 39 te Zaandijk. Het Purmerends Kunstcollectief is voor deze gelegenheid samengesteld uit drie schilders, twee beeldhouwers en een keramist. U bent tijdens dit weekend van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje ons werk te komen bekijken.

Geboortefotografie: een nieuw begrip in de Zaanstreek.

Geboortefotografie: een nieuw begrip in de Zaanstreek.
ZAANSTAD - Huwelijksfotografen zijn er in overvloed, geboortefotografen zijn er een stuk minder. Niet veel mensen denken er immers aan om professionele foto's te laten nemen van hun bevalling: een gemiste kans, aldus geboortefotograaf Renate van Lith uit Zaanstad.

Succesvol vrijwilligers vinden en binden

Succesvol vrijwilligers vinden en binden
WORMERVEER - Op donderdag 23 februari organiseert Zaankanters voor elkaar een interactieve workshop voor organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers en deze ook graag willen binden aan de organisatie. De workshop is gratis te bezoeken van 19.30 – 21.30 uur in Buurtcentrum de Lorzie in Wormerveer.

Voor het 2de jaar: de Mini Matthäus in Westzaan op 4 maart

Voor het 2de jaar: de Mini Matthäus in Westzaan op 4 maart
ZAANSTAD - Wegens groot succes voor het tweede jaar in Westzaan: de Mini Matthäus, Bach's Matthäus Passion in een intieme, solistische versie van anderhalf uur, maar met alle donder en bliksem en tranen, en natuurlijk met het Erbarme dich en het mooie slotkoor. Komt u ook (weer) om de passie mee te beleven? Van harte welkom in het kaarsverlichte houten kerkje, de Zuidervermaning in Westzaan op 4 maart.

PoetrySlam op 4 februari

PoetrySlam op 4 februari
WORMERVEER - De Zaanse Dichterskring organiseert in samenwerking met Stichting de Wormerveerse Vermaning op 4 februari 2017 vanaf 20:00 uur een Poetryslam waarbij u kunt genieten van een grote variëteit aan poëzie omlijst door muziek.

Zaanse doeners als helden geëerd

Zaanse doeners als helden geëerd
ZAANSTAD - Het Wij zijn Zaankanters Café van PvdA Zaanstreek was een bijzondere avond voor Micky Biddlecombe, Jemuel Lampe, Erwin Stam en Astrid van der Meer. Als speciale gasten waren ze uitgenodigd voor de nieuwjaarsbijeenkomst die in de kookstudio van Stichting Met Elkaar in Westzaan werd gehouden. Voorgereden in bijzondere oldtimers werden ze over de rode loper als helden ontvangen.

Groep 7b van ICBS Het Koraal opent restaurant voor goede doel

ZAANSTAD - Op donderdag 2 februari verzorgt groep 7b van basisschool Het Koraal in Assendelft voor een diner voor familieleden. De opbrengst van het diner gaat naar de organisatie Kidshare. Onze slogan: Wij hebben goed onderwijs en voeding, zij verdienen ook onderwijs en voeding!

Familiedag STG Zaanstreek op Flevonice

Familiedag STG Zaanstreek op Flevonice
WORMERVEER - Op zondag 22 januari heeft Vereniging Schaatstrainingsgroep Zaanstreek een zeer geslaagde Familiedag gehouden op Flevonice. Een grote touringcar bracht de ruim 80 leden, familie en vrienden naar de 3 kilometer lange ijsbaan in de Flevopolder. Daar werden heel wat kilometers weggereden onder geweldige weersomstandigheden. Deze familiedag werd georganiseerd door de activiteitencommissie van de vereniging en gesponsord door De Vrienden van STG-Zaanstreek. Behalve sportieve gezelligheid in clubverband wil de vereniging met dit uitje juist ook andere mensen en met name jeugd laten k...
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio