De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Pascal College haalt geld op voor het Fonds Gehandicaptensport

Pascal College haalt geld op voor het Fonds Gehandicaptensport
ZAANDAM - Leerlingen uit de tweede klas van het Pascal College hebben met een sponsorloop €2285 voor het Fonds Gehandicaptensport opgehaald. Hiermee kunnen meer mensen met een handicap in hun eigen buurt sporten. Klas 2C, die het grootste aandeel in het totaalbedrag had, presenteerde de opbrengst van de cheque aan Lilian Eerens-Frieling.

De SpaarPuntenBank (de Bank zonder Rente en zonder Centen)

ZAANDAM - Help ons sparen

Spoed herveiling designmeubilair Fritz Hansen Vitra Artifort!

Spoed herveiling designmeubilair Fritz Hansen Vitra Artifort!
ZAANDAM - Nu in de spoed herveiling extra meubilair ter veiling aangeboden.

Het Pascal College triomfeert bij voorrondes van het Europees Jeugdparlement

Het Pascal College triomfeert bij voorrondes van het Europees Jeugdparlement
ZAANDAM - Het EYP (European Youth Parliament) is een organisatie die zich ten doel stelt om jongeren uit alle landen van Europa levensvaardigheden te laten ontwikkelen en hun Europese identiteit te laten ontdekken. Tijdens de sessies die het EYP organiseert, wordt gediscussieerd en gedebatteerd over een aantal actuele Europese onderwerpen. Leerlingen uit 4 vwo van het Pascal College hebben afgelopen zaterdag meegedaan en gewonnen in de voorrondes van het EYP. Mirjam Iske heeft van deze dag een verslag geschreven.

In kerstsfeer met concerten van FluXus

In kerstsfeer met concerten van FluXus
ZAANDAM - Rondom de kerst organiseert FluXus verschillende kerstoptredens met leerlingen. Op 16 december in de Vermaning in Krommenie, op 17 december in de Vermaning te Zaandam, 18 december in de FluXus-muziekschool en op 21 december in de Bullekerk te Zaandam. Meer info is te vinden op www.fluxus.nl/agenda.

Beste Bauke nieuw boek Ron Couwenhoven

Beste Bauke nieuw boek Ron Couwenhoven
ZAANDAM - Op 2 december verschijnt bij uitgeverij Oevers "Beste Bauke – Het wielerseizoen 2016 in 29 brieven" van Ron Couwenhoven. Hij schreef 29 brieven aan de toppers van het internationale wielrennen met een sterk persoonlijke visie op de gebeurtenissen, waardoor Beste Bauke een wielerboek werd anders dan anderen. Tonny Eyk schreef het voorwoord.

Nederlands kampioenen karate van TEAM VDN

Nederlands kampioenen karate van TEAM VDN
ZAANDAM - Succesen geboekt door deelnemers van sportschool van den NIeuwendijk afgeopen weekend.Naomi van den Nieuwendijk, Nederlands kampioen Karate!Sebastian Walrabenstein, Nederlands kampioen Karate!

Masterclass Zang voor Kids

Masterclass Zang voor Kids
ZAANDAM - Vanaf zaterdag 14 januari zal er bij Theaterschool Thomuz gedurende vijf weken een masterclass gegeven worden aan kinderen die heel graag beter willen leren zingen. In deze vijf ochtenden leren zij van professioneel zangdocent Meeuwis Rebel de fijne kneepjes van het vak.

True Colors nieuwste Kunstrolschaats Kerstshow vol vrolijkheid

True Colors nieuwste Kunstrolschaats Kerstshow vol vrolijkheid
ZAANDAM - True Colors, dat is de nieuwste Kerstshow van de Zaanse Roller Club Pauwin. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december geeft de Zaanse kunstrolschaatsvereniging haar jaarlijkse Kerstshow voor een groot publiek in Sporthal De Struijck. Het belooft een kleurrijke en vrolijke show te worden waaraan alle leden zullen meedoen.

Soep van de (donder)Dag in de Bovenkruier!

Soep van de (donder)Dag in de Bovenkruier!
ZAANDAM - Op donderdag 1 december kunt u tussen 12.00 en 13.00 uur een vers gemaakte heerlijke erwtensoep komen eten voor slechts € 2,50. Aansluitend kunt u meedoen met de creatieve middag waarin we kerstkaarten gaan maken.

Sinterklaasbingo 29 november in het Boko-Centrum

ZAANDAM - Dinsdag 29 november kunnen de bingoliefhebbers weer terecht voor een ouderwets gezellige Bingomiddag.

Thomuz Popkoor start met nieuwe dirigent!

Thomuz Popkoor start met nieuwe dirigent!
ZAANDAM - Theaterschool Thomuz geeft naast musicallessen ook ruimte aan een popkoor. Een groep volwassenen die elke donderdagavond oefent met regelmatig een optreden. “Het is gezellig maar we repeteren ook serieus. We zijn met een klein aantal, wat ons daarom een hechte groep maakt” aldus een van de leden. Vanaf januari start een nieuwe dirigent: Bas Gerwe.

Zorgpremies 2017 bekend, en nu?

ZAANDAM - De zorgverzekeraars hebben allemaal hun zorgpremie voor 2017 bekend gemaakt de afgelopen week. Bijna alle zorgverzekeringen worden duurder in 2017. Hierdoor worden er meer overstappers dan ooit verwacht. Maar waar moet u eigenlijk allemaal op letten? Lees de tips.

Sinterklaasbingo

ZAANDAM - Dinsdag 29 november een oergezellige Sinterklaasbingo in het Boko-Centrum

OPENBARE AVOND

OPENBARE AVOND
ZAANDAM - Bij onze vereniging Geestelijk Rationele Samenwerking zal op donderdag 24 november deze avond verzorgd worden door Carla Bronger.

Javier Guzman met Oudejaarsconference in Zaantheater

Javier Guzman met Oudejaarsconference in Zaantheater
ZAANDAM - Na de succesvolle voorstelling ‘Absurd Verlicht’ is Javier Guzman terug met een nieuw hilarisch theaterprogramma. Oudejaarsconference 2016 ‘Zonde(r) Voornemens, 365 voor 12’ is donderdag 24 november om 20.15 uur te zien in Zaantheater in Zaandam.

Chocolade- en koekjestaart maken

Chocolade- en koekjestaart maken
ZAANDAM - Wilt u een gezellige middag beleven én een decoratie maken van chocolade en koekjes (die u daarna nog gewoon op kunt eten)? Doe dan mee met deze workshop!

Bingo!

Bingo!
ZAANDAM - Dinsdag 22 november, vanaf 14.00 uur, Bingo in de Bovenkruier.

Wandeling door DE ZAANSE RUIMTE

Wandeling door DE ZAANSE RUIMTE
ZAANDAM - Zondag 20 november start de rondleiding van Babel Archigids genaamd “de Zaanse ruimte”. De wandeling begint om 14.00 uur in de St. Bonifatiuskerk, Oostzijde 12, Zaandam en eindigt bij De Bieb, Westzijde 170a, Zaandam. Grote en besloten ruimte. Mooie of mislukte ruimte. De archigidsen van stichting Babel nemen u mee op een wandeltocht door Zaandam.

GO USA! TalentClass

GO USA! TalentClass
ZAANSTAD - WORMERVEER - Op vrijdag 30 december, in de kerstvakantie, organiseert SportsGen sportmarketing in samenwerking met Go USA Talents in Sports (GUTS) de unieke TalentClass. Een leuk voetbalevenement op het complex van Fortuna Wormerveer waarbij deelnemers een fantastische voetbaldag met vooral heel veel plezier kunnen beleven.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio