De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Mobiliteit trekt veel bekijks in Taets

Mobiliteit trekt veel bekijks in Taets
ZAANDAM - Alles en iedereen betrokken bij de vier dagen durende Zaanse Autodealers show was het er over eens: de Zaanstreek mag trots zijn op zo'n evenementenlocatie. De exposanten kijken dan ook tevreden terug en al weer vooruit. 'We durven met z'n allen wel onze nek uit te steken en dat geeft een prima gevoel' omschrijft Ruud Koeman de gevoelens heel treffend.

Variatie ten top bij Zaanse Dealer Show

Variatie ten top bij Zaanse Dealer Show
ZAANDAM - Hoewel het er alle schijn van heeft is de toegankelijkheid van het Taets terrein niet speciaal vanwege Zaanse Dealer Show zo opgeknapt. Alle automerken onder één dak bij evenementenlocatie Taets, Hemkade 18, Zaandam. Het hele weekeinde tot en met 24 april zal geheel in het teken staan van de mobiliteit. Het motto: 4 Dagen, 24 Merken, 400 nieuwe auto's en dat allemaal op 6000 m2.

Zaanse autodealers zetten Taets op stelten

Zaanse autodealers zetten Taets op stelten
ZAANDAM - De koppen zijn weer bij elkaar gestoken. De gezamenlijke Zaanse autodealers waren het snel eens. Na eerdere succesvolle edities in 2013 en 2014 is het in 2016 hoogste tijd voor een originele Zaanse Dealer Show. Alle automerken onder één dak. In dit geval dat van evenementenlocatie Taets, Hemkade 18, Zaandam. Het weekeinde van 21 tot en met 24 april zal geheel in het teken staan van de mobiliteit. Het motto: 4 Dagen, 24 Merken, 400 nieuwe auto's en dat allemaal op 6000 m2.

Autobedrijf Westerspoor op zijn Paasbest

Autobedrijf Westerspoor op zijn Paasbest
ZAANDAM - Bij Autobedrijf Westerspoor zijn ze helemaal klaar voor de Grote Paas Show. Van vrijdag tot en met maandag staat er een keur aan occasions klaar voor de autozoekende mens.

Mazda blaast GT-M Line nieuw leven in

Mazda blaast GT-M Line nieuw leven in
ZAANDAM - Met de herintroductie van de populaire GT-M Line komt Mazda terug met aantrekkelijke en sportief getinte versies van de Mazda2 en Mazda3. De GT-M Line is gebaseerd op het middelste uitrustingsniveau, de TS of TS-plus en zit net onder de topversies, de GT-M, maar beschikt standaard over een aantal interessante opties van deze meest luxe uitvoering. De aftrap heeft plaats via advertenties in landelijke dagbladen, waaronder De Telegraaf.

Duisternis tegemoet racen

Duisternis tegemoet racen
ZANDVOORT - Een groot peloton renwagens komt zaterdag 9 januari aan de start op de piste van Zandvoort voor het Winter Endurance Kampioenschap.

Kia Sportage ook met 1.6 T-GDI-motor

Kia Sportage ook met 1.6 T-GDI-motor
Kia hoopt met de nieuwe Sportage verder te bouwen aan het succes van zijn voorganger. Hij arriveert in februari bij de Nederlandse Kia-dealers voor een prijs vanaf 25.995 euro.

Zuinig zonder stekker

Zuinig zonder stekker
Toyota heeft de prijzen van de nieuwe Prius bekendgemaakt. Deze beginnen bij 29.995 euro voor de Prius Aspiration. Met een verbruik van slechts 3,0 l/100 km is hij de zuinigste hybride zonder stekker.

Mercedes SLC niet alleen nieuwe naam

Mercedes SLC niet alleen nieuwe naam
In maart, exact twintig jaar na de introductie van de SLK, krijgt de allereerste compacte roadster van Mercedes een nieuwe naam. Hij gaat SLC heten, maar er gebeurt meer.

IntelliLink in Opel KARL

Ook de kleine Opel KARL is nu leverbaar met het IntelliLink-infotainmentsysteem, dat bovendien is te combineren met de persoonlijke connectiviteits- en hulpverleningsdienst Opel OnStar, inclusief WiFi-verbinding.

BMW Baby Racer III controleren

BMW Baby Racer III controleren
Veiligheid is voor BMW zo vanzelfsprekend, dat het Duitse merk zelfs de 'Baby Racer III' loopauto voor kinderen terugroept naar de dealer.

Nissan levert 3.400 camera's per dag

Nissan levert 3.400 camera's per dag
Nissan is hard op weg om een van de grootste cameraleveranciers van Europa te worden. Momenteel worden er per dag al 3.400 camera's geleverd, onder meer als onderdeel van het Around View Monitoring systeem.

Prijsverlaging Lexus CT 200h, IS 300h en NX 300h

Prijsverlaging Lexus CT 200h, IS 300h en NX 300h
Lexus heeft vanaf het nieuwe jaar de prijzen verlaagd van de CT 200h, de IS 300h en de NX 300h. Hierdoor worden deze drie modellen aantrekkelijker voor een bredere groep consumenten.

Ze zijn er

Ze zijn er
Ze zijn er? We hebben het dan over de nieuwe DS 4 en DS 4 Crossback, die nu in de showroom van de Nederlandse Citroën-dealers staan.

Skoda 935 Dynamic als nieuw

Skoda 935 Dynamic als nieuw
In de afgelopen tijd hebben we een paar keer aandacht besteed aan het jubilerende Skoda. Het werd 120 jaar geleden opgericht en bouwde zijn eerste auto 110 jaar geleden. Tachtig jaar geleden zag deze bijzondere, aerodynamische Skoda 935 Dynamic het levenslicht.

Volvo V40 als Nordic en Nordic+

Volvo V40 als Nordic en Nordic+
Volvo breidt het aanbod van de V40 en V40 Cross Country met ingang van het nieuwe jaar verder uit met de Nordic en Nordic+. Deze versies combineren een rijke uitrusting met een zeer scherpe prijsstelling vanaf 25.995 euro.

Rolls-Royce Dawn geprijsd

Rolls-Royce Dawn geprijsd
Voor een nieuwe Rolls-Royce moet in de buidel getast worden. Dat is niet anders met de nieuwe Dawn. Die kost in ons land 425.000 euro.

Renault Mégane kijkt naar boven

Renault Mégane kijkt naar boven
Het zijn drukke tijden bij Renault. Na eerste de Espace, werd onlangs de Talisman als vervanger van de Laguna gelanceerd en nog net voor het einde van het jaar heb ik voor het eerst kunnen rijden met de nieuwe Mégane. Die komt overigens in maart naar ons land.

Kwart eeuw Volkswagen Golf Country

Kwart eeuw Volkswagen Golf Country
Precies een kwart eeuw geleden introduceerde Volkswagen met de Golf Country haar visie op wat we vandaag de dag kennen als de Sport Utility Vehicle (SUV). Maar hij was ook dé voorbode van de latere Fun-, Cross- en Alltrack-uitvoeringen van Volkswagen.

Fiat Tipo wint Autobest 2016

De nieuwe Fiat Tipo is onderscheiden met de 'Autobest 2016' titel. In deze verkiezing bleef de Tipo de Opel Astra, Hyundai Tucson, Honda CR-V en de Mazda CX-3 voor.
Plaats je eigen autonieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
 • Wekelijks

  Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
 • Dagelijks

  Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
 • Nieuws alert

  Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio