De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

In Formule 1 door One2wash

Rechts Edward Verdoold (eigenaar) Midden Erik de Jong (bedrijfsleider) links Dylan Boon.(Tekst en foto Rob Wit)

1 / 1
zoom out

ZAANDAM - Bij entree van de gloednieuwe Carwash bedrijf aan de Symon Spiersweg krijg je even het gevoel op een echt racecircuit beland te zijn. De auto's komen na hun wasbeurt weer als nieuw te voorschijn.

In het voormalig pand van Karwei aan de Symon Spiersweg is een professioneel carwashbedrijf van start gegaan. Zeven dagen van de week kun je er terecht voor een voordelige en snelle wasbeurt. Eigenaar Edward Verdoold uit Stolwijk, die ook een One2wash vestiging in Krimpen aan de IJssel exploiteert, is zeer tevreden over de zijn nieuwe vestiging in de Zaanstreek.

Verdoold noemt de vestiging een topplek midden tussen alle grote vestigingen in. In september'11 werd begonnen met de interne sloop en aanpassing voor de carwash. Inmiddels draait de vestiging op volle toeren. In de veertig meter lange wasstraat zorgen de ultra moderne machines voor een grondige wasbeurt van de auto. De wasstraat kan 120 auto's per uur verwerken. De verschillende wasprogramma's hebben toepasselijke namen van bekende racecircuits : Hockenheim, Spa, Monza, Silverstone en Monaco.

One2wash is zeven dagen van de week geopend. Openingstijden: ma t/m vr 08.00 tot 20.00 uur en za en zo 09.00 tot 18.00 uur.


Plaats je eigen autonieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio