De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Wat te doen op tweede paasdag in Woerden?

(Foto: De Boerinn)
1 / 8
zoom out

WOERDEN - Het spijt ons ook maar maandag is het weer tweede paasdag in Woerden. Dat betekent een hinderlijke onderbreking van het werkstramien en verder vervelen totdat de klok weer bedtijd aangeeft. Iedereen is vrij en dus is het nuchtere Hollandse gevolg dat de winkels dicht zijn. Omdat wij begaan zijn met uw lot hebben we getracht op een rijtje te krijgen wat wel open is op deze onheilspellende dag.

In de eerste plaats wilt u niet verhongeren. Uiteraad kunt u terecht bij pannenkoekenhuis, restaurant en McDonalds. Niet te vergeten het spotgoedkope voedsel bij Ikea ook al neemt dat wat veiligheidsrisico's met zich mee. Maar ook de C1000 in Snel en Polanen is geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur als enige supermarkt. Zondag zijn alle supermarkten gesloten.


Verder kunnen we u niets anders aanbieden dan naar een bouwmarkt of tuincentrum te gaan. Deze sector is zo ongelofelijk diep in het crisismoeras gezonken dat u eigenlijk verplicht bent om er één te bezoeken. Een soort massacondoleance voor een ooit zo florerende industrie. En het wordt lente dus u wilt iets met de tuin doen. Bijvoorbeeld hier en hier. Bij de meubelboulevard bent u ook welkom. 


Ok, vooruit. 1 tip dan. Lammetjesdag bij de Boerinn. Zie ook de lieve plaatjes van het pasgeboren grut daar. Veel sterkte allemaal zaterdag bij het boodschappen doen. Verwacht het ergste. 

Ook leuk: Paaseieren zoeken bij Fort Wierickerschans en de Lammetjesmarkt in Harmelen. En er is een voetbaltoernooi bij Sportlust voor pupillen. Ook kun je struinen voor een nieuwe tweedehands auto op de MEGAPAASSHOW! En jawel, ook paasei dichtbij.

Zelf een tip? Zet het in de comments!

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 31 maart 2013


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »