De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

SDO/VerzuimVitaal speelt gelijk tegen Rohda

SDO/VerzuimVitaal speelt gelijk tegen Rohda
KAMERIK - De laatste veldwedstrijd voor de zaalcompetitie was thuis tegen het op de tweede plaats staande Rohda uit Amsterdam. De Kamerikse ploeg speelde een goede wedstrijd en behaalde een16-16 gelijkspel. In een gelijk opgaande eerste helft werd redelijk gescoord, wat 10-10 bij de rust betekende. Het beeld van de tweede helft was hetzelfde, alleen werd er minder gescoord.

Kunstgrasvelden mogelijk giftig door rubber korrels

Kunstgrasvelden mogelijk giftig door rubber korrels
WOERDEN - Het rubbergranulaat dat gebruikt wordt in de kunstgrasvelden van Woerdense voetbalclubs bevat mogelijk veel te veel gevaarlijke stoffen. Dat blijkt uit de uitzending 'Gevaarlijk Spel' van Zembla dat woensdagavond werd uitgezonden. Het CDA heeft vragen gesteld aan het college welke maatregelen er genomen moeten worden.

Tweede editie Singelpolo groot succes

Wil jij volgende week gratis naar Outdoor Brabant mét rondleiding door de stallen?

Wil jij volgende week gratis naar Outdoor Brabant mét rondleiding door de stallen?
BREDA - Volgende week begint het jaarlijkse paardrijevenement Outdoor Brabant op De Prinsenhoeve in Breda. Het evenement staat dit jaar in het teken van het Wereldkampioenschap Vierspannen. Dichtbij mag twee keer twee gratis toegangskaarten weggeven, inclusief een rondleiding door de stallen!

Rolstoelhockey bij ASV Bredius in Woerden

Hardlopen kun je leren bij Clytoneus

Singelpolo Woerden, komende zaterdag (27-08)

Singelpolo Woerden, komende zaterdag (27-08)
WOERDEN - Na de succesvolle demonstratie tijdens de Woerdense vakantie Week, is het komende zaterdag tijd voor de tweede editie van Singelpolo Woerden. Dit ter promotie van de waterpolosport en de start van het nieuwe seizoen voor ZPC Woerden. Met het beloofde zomerse weer en het grote aantal inschrijvingen, wordt er een mooie dag verwacht voor dit unieke Woerdense evenement.

De nieuwe instroomgroep van ZPC Woerden begint weer!

Competitie speelschema Sportlust '46 1

Groot meidenvoetbaltoernooi bij VEP

Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »