De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Zwemvierdaagse 2017 in Woerden

Zwemvierdaagse 2017 in Woerden (Foto: WoerdenSport)
1 / 1
zoom out
WOERDEN - Na het grote succes van vorig jaar wordt de Zwemvierdaagse ook dit jaar weer in Woerden georganiseerd. Het evenement vindt plaats in het Batensteinbad in samenwerking met ZPC Woerden, het Beweegteam Woerden en de Watervrienden.


De Zwemvierdaagse vindt plaats van dinsdag 27 juni tot en met vrijdag 30 juni. Er kan dagelijks worden gezwommen van 18.30 tot 20.30 uur. Er kunnen drie afstanden worden gezwommen die verdeeld worden over de vier dagen: de 1.000 meter (250 meter per dag), 2.000 meter (500 meter per dag) en 4.000 meter (1.000 meter per dag).

Wethouder Stolk zal de officiële opening verzorgen van deze 29e Zwemvierdaagse in het Batensteinbad. Dit jaar belooft de Zwemvierdaagse een groot spektakel te worden met onder meer een buikschuifstormbaan, Clown Zappie met zijn ballonnen, een groots kampvuur met marshmallows, een waterpolo clinic door ZPC Woerden en een geweldige disco!

Tijdens de Zwemvierdaagse wordt er iedere dag in Batenstein Eten & Drinken een heerlijke dagschotel geserveerd, variërend van een maaltijdsalade met vers gebakken brood tot malse saté met frietjes. Alle dagschotels worden geserveerd voor € 7,00. Graag de dagschotels minimaal 1 dag van tevoren reserveren. Dit kan via 0348-413657 ofevents@woerdensport.nl.

Jong en oud, goede zwemmers of juist niet. Maakt allemaal niet uit. Iedereen kan meedoen! Je zwemt in jouw eigen tempo de afstand waar jij je prettig bij voelt!

Wil je meer informatie of aanmelden kijk dan op: www.batensteinwoerden.nl/zwem4daagse.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 16 juni 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »