De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Wethouder Stolk opent nieuw vlot roeivereniging De Krom

Wethouder Stolk met voorzitter Roeivereniging (Foto: Anno Visser)
1 / 1
zoom out
WOERDEN - Onder belangstelling van vele leden werd vandaag het nieuwe vlot van roeivereniging De Krom aan de Oude Rijn in Woerden officieel in gebruik genomen

Onder belangstelling van vele leden werd vandaag het nieuwe vlot van roeivereniging De Krom aan de Oude Rijn in Woerden officieel in gebruik genomen. Het vlot is nodig om veilig in en uit de smalle roeiboten te kunnen stappen. Wethouder Stolk van o.a. Sport en Recreatie knipte het roze lint door. Blauw, wit en roze zijn namelijk de kleuren van de club die dit jaar haar 25 jarig bestaan viert. De club telt zo’n 120 leden van 15 tot 80 jaar!


Voorafgaand aan de opening was er voor belangstellenden gelegenheid om kennis te maken. Het weer was niet erg enthousiasmerend maar mensen die het eens willen proberen hebben de komende weken nog een kans.

Op zaterdag 25 maart en 1 april om 9.30 uur zijn er proeflessen voor jong en oud. Voorwaarde is dat je moet kunnen zwemmen. Na afloop is er koffie of thee, want het is een gezellige vereniging waar iedereen welkom is.

Je vindt de Krom aan Barwoutswaarder 154.

 Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »