De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Boerenkaas- en streekmarkt volgende week weer "normaal" op het Kerkplein?

De verkoopstands (Foto: André Dierick)
1 / 3
zoom out
WOERDEN - Afgelopen zaterdag was het druk op het Kerkplein. De Kaas- en Streek moest dan ook verhuizen naar een andere plek. Komende zaterdag weer op de "normale" plek: het Kerkplein.
Zoals onder meer hier http://www.dichtbij.nl/woerden/regionaal-nieuws/artikel/4286223/straattheaterfestival-woerden-een-dag-vol-verbazing-en-verwondering.aspx werd aangekondigd konden we afgelopen zaterdag genieten van het Straattheaterfestival. Minder ideaal was de plek waarheen de zaterdagse Kaas- en Streekmarkt moest verhuizen: de koeiestoepen voor het stadshotel.
Voor de verkoopstands geen slechte keuze: onder de bomen, in de schaduw. Alleen voor het Kaasmarktspel toch wat weinig ruimte: geen opstelplaats voor de vijf tractoren met kaaswagens, geen plek voor de kaasmakerij, en ook het verkoopproces van handjeklap lukte niet echt.
Na enige verwarring over de tijdstippen van de voorstellingen (te beginnen met antwoord op de vraag waarvoor is er ruimte en waar) kon de eerste voorstelling zelfs genieten van belangstelling door een groep toeristen. De tweede voorstelling moest uitgesteld (mede als gevolg van een kapotte klok bij het Straattheater) maar kon de tweede voorstelling gelukkig om een uur nog gezien worden door twee (2) buitenlandse gasten. Alleen waren de boerendochters al weg...
Misschien wat meer overleg van te voren zou de sfeer echt wel verbeteren.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 26 juni 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »