De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Juni, dé evenementenmaand in Woerden!

Straattheater (Foto: Harald Lakerveld)
1 / 1
zoom out
WOERDEN - Van een nautisch spektakel tot een verrassend Straattheater en een boerendag. In juni zijn er unieke evenementen te beleven in Woerden. Een paar events uitgelicht…Kijk voor alle evenementen en activiteiten en de programma’s op www.beleefwoerden.com/uitagenda/evenementen

Havendagen & Shantyfestival

Dit weekend, 9 en 10 juni, ligt de haven weer vol opduwers, sleepboten en historische schepen. Met een nautische markt, een muzikaal programma, oude ambachten, rondvaart, de shantykoren, trek- en krachtproef wedstrijden en optredens is er genoeg te zien, ervaren en beleven voor jong en oud. Een bijzonder spektakel wat je niet wilt missen!

Boerendag en de Boerenerfmarkt

Op de traditionele Boerendag dit weekend van 9 t/m 11 juni kan iedereen een bezoekje brengen aan de stallen en dieren van een boerderij. Daarnaast wordt er veel informatie gegeven over de huidige manier van werken op een boerderij en er worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De Boerendag vindt plaats op de boerderij bij Barwoutswaarder 67 in Woerden. 

Straattheaterfestival

24 juni kunnen we weer genieten van het Straattheaterfestival! Een evenement dat je laat verrassen en verbazen in de hele binnenstad van Woerden. Vele professionele straattheaterartiesten laten hun kunsten zien. Er is weer een prachtig programma opgesteld dus houd deze dag vrij voor dit bijzondere evenement!

Ladies Night XXL

Ook dit jaar wordt er weer een toffe Ladies Night XXL georganiseerd op het Exercitieveld in Woerden. Een avond genieten van fashion, beauty, haarstyling, woondecoratie, workshops, entertainment, foodtrucks en nog veel meer! Originele avond uit met je vriendinnen op donderdag 29 juni.

Kijkvoor meer evenementen in Woerden op

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 08 juni 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »