De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

ZPC Woerden slaat nieuwe weg in

ZPC Woerden slaat nieuwe weg in
WOERDEN - Nadat eerder trainer Bart Boevink van de herenselectie had aangegeven na dit seizoen de overstap te maken naar een andere club, is er besloten om ook de samenwerking met de damestrainer Kees Ruijgrok na dit seizoen te beëindigen.

RPL Woerden nu overal te beluisteren

WOERDEN - Vanaf 31 maart is RPL Woerden voor alle inwoners bereikbaar. Dit geldt voor TV, de kabelkrant en radioprogramma's.

Voorjaarsconcert Harmonie De Vriendschap Woerden

KAMERIK - Het thema voor het komende concert op 9 april van Harmonie De Vriendschap laat zich het best omschrijven als een reis rond de wereld. Er komen muziekstukken langs uit verschillende delen van de wereld.

Opening BatensteinBuiten

Opening BatensteinBuiten
WOERDEN - Op zaterdag 1 april a.s. vanaf 9.00 uur zullen de deuren van BatensteinBuiten, de grootste spetter-, sport- en speelplaats in Woerden, eindelijk weer openen.

Wekelijkse Uitjes Beleef Woerden

Wekelijkse Uitjes Beleef Woerden
WOERDEN - De leukste uitjes op een rij voor de komende 2 weken in Woerden!

Instagram foto's van #woerdendichtbij

Klik op de foto's om ze te vergroten.

LTV Triaq viert 50 jaar tennis in Harmelen

LTV Triaq viert 50 jaar tennis in Harmelen
HARMELEN - Een halve eeuw tennis bij LTV Triaq, dat wordt uiteraard gevierd. Het jubileumjaar start op zondag 2 april met het hijsen van de clubvlag met vernieuwd logo in aanwezigheid van wethouder Stolk en alle leden. Vervolgens barst het traditionele ouder-kindtoernooi los. Het jubileumprogramma kent daarnaast activiteiten als een 24-uurstoernooi, een clubquiz en voor het eerst ook een open jeugdtoernooi.

5e Garagesale Molenwijk Harmelen

5e Garagesale Molenwijk Harmelen
HARMELEN - Op zaterdag 15 april van 09:00 uur tot 14:00 uur doen ruim 40 bewoners mee aan de Garagesale in de Molenwijk van Harmelen. Bewoners uit deze wijk bieden hun overbodige spulletjes aan op hun eigen oprit, tuin, garage of onder de carport. De deelnemende adressen zijn te herkennen aan feestelijke slingers en ballonnen.

Nieuw bij Leemans: Dune London!

Nieuw bij Leemans: Dune London!
WOERDEN - Leemans Schoenen introduceert: Dune London! Een stijlvol Brits schoenenmerk met zomerse sandalen, elegante instappers en klassieke pumps in verschillende kleuren. Het merk is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een groot begrip in Londen. En nu kunt u deze Britse stijl ook in Nederland ontdekken, met de Dune London collectie bij Leemans Schoenen! Kom langs in één van de Leemans Schoenen winkels met Dune London om de collectie te bewonderen.

Eénentwintigste competitiedag van Bowlingvereniging "De Tijd"

WOERDEN - Elteren Schilderwerken pakt weer de koppositie terug van Moooi Wonen door te winnen van Blindscore met 14-4 en Moooi Wonen verliest van Fantastico's met 8-10.

Dames ZPC Woerden doen wat ze moeten doen

Dames ZPC Woerden doen wat ze moeten doen
WOERDEN - De dames van ZPCW moesten zaterdagavond winnen om in de race te blijven voor het kampioenschap. Tegen Het Zinkstuk uit Utrecht was de uitwedstrijd verloren gegaan, dus het zou niet gemakkelijk worden. Bovendien ligt de topscoorder van de competitie in het water aan de zijde van Het Zinkstuk, dus Woerden moest vol aan de bak. Om deze topscorer af te stoppen was besloten met een ander systeem te spelen. Dit was volledig toegespitst op het uitschakelen van die ene Utrechtse dame.

5.350 euro voor Amnesty International

WOERDEN - De collecte van Amnesty International, die van 5 tot en met 11 maart 2017 plaatsvond in Woerden, Kamerik en Zegveld, heeft 5.350 euro opgebracht: 4.250 euro in Woerden en 1.100 euro in Kamerik en Zegveld. 64 vrijwilligers collecteerden voor de mensenrechtenorganisatie.

Muzikaal talent in Podium 107.1

Muzikaal talent in Podium 107.1
WOERDEN - Podium 107.1 is een wekelijks magazine waarin bandjes en singer-songwriters uit heel Nederland op bezoek komen. Programmamaker Maarten Verduijn spreekt met ze en hij geeft ze de ruimte om drie nummers LIVE te spelen in de uitzending. Vandaag zowel lokaal als nationaal talent!

Zou controle in de Voorstraat helpen tegen fietsoverlast?

Zou controle in de Voorstraat helpen tegen fietsoverlast?
WOERDEN - In Utrecht heeft een grootscheepse controle op fietsen in de voetgangersgebieden. Zou dit in Woerden ook helpen?

Update bootjes Oude Rijn

Update bootjes Oude Rijn
WOERDEN - In een eerder artikel werd gevraagd naar hoe verder met deze wrakke bootjes langs het jaagpad van de Oude Rijn. Er is nieuws: de motor is weg!

Crowdfunding voor 1 jarige INLOOPLUNCH HARMELEN

Crowdfunding voor 1 jarige  INLOOPLUNCH HARMELEN
HARMELEN - Om het sympathieke project "Ínlooplunch Harmelen" voor langere tijd te kunnen garanderen aan de nog steeds groeiende groep bezoekers zijn de projectcoordinatoren een crowdfundingactie gestart.https://inlooplunchharmelen.kentaa.com/?utm_campaign=vereniginginlooplunchharmelen&

Carillon in Nachtcultuur op 1 april

Carillon in Nachtcultuur op 1 april
WOERDEN - Ook dit jaar is er in het programma van Nachtcultuur weer een concert op het carillon in de Petrustoren te horen. Het thema van Nachtcultuur is "De stijl van tegenwoordig". Stichting Carillon Woerden sluit daar graag bij aan met een bijzonder carillonconcert "in tegenwoordige stijl", waarbij de beiaardier niet alleen solo speelt, maar ook samen met andere instrumenten.

Aan de slag als gastheer/gastvrouw bij het gloednieuwe Kaaspakhuis in Woerden?

Aan de slag als gastheer/gastvrouw bij het gloednieuwe Kaaspakhuis in Woerden?
WOERDEN - Nieuw in Woerden en uniek in Nederland, het Kaaspakhuis proef en smaak centrum opent op 20 mei a.s. haar deuren. Het hypermoderne kaaspakhuis aan de Emmakade is dé plek waar alles op gebied van kaas samenkomt.

Vacature van de week

WOERDEN - Houdt u van kinderen? Dan ie dit misschien wel wat voor u.

Lezing '500 Jaar Reformatie' in de Lutherse Kerk

Lezing '500 Jaar Reformatie' in de Lutherse Kerk
WOERDEN - Op dinsdag 28 maart 2017 wordt er in de Lutherse Kerk, Jan de Bakkerstraat 11 in Woerden, door dr. Sabine Hiebsch een lezing gehouden over 500 jaar Reformatie.

Wekelijkse Uitjes Beleef Woerden

Wekelijkse Uitjes Beleef Woerden
WOERDEN - De leukste uitjes in Woerden voor de komende 2 weken.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »