De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met
Food Good Festival

Food Good Festival

Wanneer

zaterdag 07 oktober 2017

Aanvang

00:00 uur

Waar

De Hall, Korenmolenlaan 2, Woerden, Woerden

Wat

In de afgelopen 18 jaar organiseerde Lionsclub Woerden Castellum Laurum elk jaar een culinaire happening op een zondagmiddag in het voorjaar. Aanvankelijk startte dit als een toertocht langs een aantal restaurants in Woerden en omstreken, de laatste paar jaren betrof het een culinaire wandeling langs Woerdense restaurants. Met ingang van 2017 slaat de Lionsclub een andere koers in.
Op 7 oktober 2017 organiseert de Lionsclub samen met restaurant ‘de Hall | burgerEI & zakenlui’ een Food Good Festival. Het doel van dit festival is geld in te zamelen voor de ‘Linda.foundation’ van Linda de Mol. Onder het motto ‘armoede is niet eerlijk’ verstrekt deze stichting elk jaar in november een aantal mensen, die onder de armoedegrens leven, eenmalig een set cadeaukaarten. Hiermee zijn zij in staat een feestmaaltijd te bereiden, nieuwe kleding en/of nieuw speelgoed te kopen in plaats van veelal aangewezen te zijn op tweedehands artikelen. De Lionsclub en de Hall slaan de handen ineen om voor een aantal gezinnen in Woerden dit te realiseren.
Het Food Good Festival op 7 oktober a.s. zal bestaan uit een groot aantal activiteiten. Uiteraard gaat het bij een dergelijk festival in de eerste plaats om eten en drinken. Die dag zullen er ook sportieve en creatieve activiteiten worden georganiseerd. Het geheel zal muzikaal worden opgeluisterd. Het festival is bestemd voor alle leeftijden. Niemand hoeft zich die dag te vervelen.
Kortom, een festival om niet te missen. Kom daarom op 7 oktober a.s. naar restaurant ‘de Hall’ aan de Korenmolenlaan te Woerden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en de locatie is ook prima met het openbaar vervoer te bereiken.

ingezonden door: LCWCL
Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »