De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Rock 'n roll festival in binnenstad en haven Hoorn

(Foto: Antikis)
1 / 5
zoom out

HOORN - Op 26 mei 2013 schudt Hoorn alweer voor de zesde keer op haar grondvesten, dan is het namelijk weer tijd voor Hoorn Rock 'n Roll Sunday. Van 16.00 uur tot diep in de nacht is er veel te doen in de binnenstad en de haven van Hoorn tijdens dit gratis festival. Een greep uit de bands: Tony Marlow Trio (FR), The Cheaterslicks (UK), The Mean Devils (P), The Hayride Silvertones (NL) en nog veel meer.

Rock 'n roll film
Dit jaar kun je niet alleen van bands genieten, maar ook van een rock 'n roll film bij Cinema Oostereiland: Walk the line. Dompel je even onder in de jaren ’50 en ’60 en beleef het levensverhaal van Johnny Cash. (15.00 uur, reserveren via Cinema Oostereiland)

Rock 'n roll metamorfose
En heb je een bad hair day op 26 mei, dan niet getreurd! De kappers Monsieur Moustache en Madame de Pompadour nemen je haar onder handen, zodat je iedereen de loef aan kunt steken met je nieuwe kuif. Wil je daarbij dan ook nog een nieuw outfit, dan kom je op de fifties-market (vanaf 13.00 uur) vast ook aan je trekken. Naast allerlei nostalgische snuisterijen uit het rock ‘n rolltijdperk, vind je hier ook stijlvolle kleding.

Classic Cars
Op diverse plekken in de stad kun je Classic Cars bewonderen. Hoorn City Tours rijdt van 16.00 tot 20.00 uur gratis rondjes langs alle cafés en deelnemende locaties, zodat je je voeten kunt sparen voor de dansvloer. Vanaf 22.00 uur is er een afterparty om nog even af te kicken. In grand café Santé draait dj Go Go Mania fifties muziek en Fay Loren geeft een sexy burlesque show.

Deelnemende cafés
Alle bands kun je gratisbekijken in de volgende deelnemende cafés: ’t Kantoor van de Buurman, ’t Schippershuis, ’t Sneeker Veerhuis, ’t Kroegie, De Klinker, JP Coen, By Wijand, Charlies, Vièra, Fame, ’t Hoornse Veerhuis, De Posthoorn, De Rooie Kip, Satchmo, De Volendammer, Huis Verloren, Santé, Swaf, The London Cab, Brasserie het Park.

Steun Rock ‘n Roll Sunday
Word Vriend van Rock ‘n Roll Sunday en krijg een coole zonnebril cadeau. Wij kunnen jouw steun goed gebruiken om dit gratis toegankelijke festival voort te kunnen laten bestaan. Word dit jaar vriend voor 7,50 euro en ontvang een mooie retro zonnebril cadeau. Doneer je bijdrage in Café CharlieS op de Dubbele Buurt of in het Schippershuis aan de haven en je kunt meteen shinen met de zonnebril. Ook kun je 7,50 euro storten op rekening 51.28.10.192 , dan sturen wij de bril naar je op.

Meer informatie kun je vinden op onze website. Op onze Facebookpagina worden regelmatig nieuwtjes en filmpjes van deelnemende bands en acts geplaatst. Plattegrond en speelschema zijn te downloaden via onze website.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 21 mei 2013


Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio