De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Het Boekweit|Olie Tennistoernooi 2016

Het Boekweit|Olie Tennistoernooi 2016
HOORN - Uitstekend deelnemersveld bij het Boekweit | Olie Tennistoernooi 2016

Beachvolleybal toernooi; Bende op het Plein

Beachvolleybal toernooi; Bende op het Plein
GROOTEBROEK - Het seizoen wordt afgesloten met een beachvolleybaltoernooi voor jongeren op zondag 17 juli. Tussen 12:00 en 20:00 uur gaat Bende op het Plein één groot feest worden met muziek, waterspektakel en volleybal op het parkeerplein voor Inventas.

Natasja Janssen verbreekt parcoursrecord Stoomtramloop

Natasja Janssen verbreekt parcoursrecord Stoomtramloop
HOORN - Dit jaar werd voor de dertiende keer de Stoomtramloop georganiseerd. Dit jaar was er naast de halve marathon en de wandeltocht ook een kwart marathon. Aan de eerste editie van de kwart marathon deden honderdveertig atleten meer.

2000 West-Friesland: 'Er kan er maar één de beste zijn' (EK | 2k)

2000 West-Friesland: 'Er kan er maar één de beste zijn'  (EK | 2k)
HOORN - Het Europees kampioenschap voetbal in 2000 (EK | 2k) was de aanleiding voor het maken van een CD met de titel 'Er kan er maar één de beste zijn'. Nederland was dat uiteindelijk niet maar de voorpret was er niet minder om.

Het Boekweit|Olie Tennistoernooi 2016

Het Boekweit|Olie Tennistoernooi 2016
HOORN - Over een paar weken is het weer zover. Op het tennispark van HLTV Juliana gelegen op sportpark De Blauwe Berg te Hoorn wordt van zaterdag 9 t/m zondag 17 juli 2016 de 38ste editie van het Boekweit|Olie Tennis Toernooi gespeeld.

Clubkampioenschappen bij Hikiwake

Clubkampioenschappen bij Hikiwake
HOOGWOUD - Iedere maand kunnen onze judoka’s tegen elkaar judoën voor de punten en vaantjes, maar slechts één keer in het jaar gaat het om echte bekers en om de titel ‘clubkampioen’.Zondag 12 juni was het zover, om 10.00 uur begonnen de wedstrijden en de spanning voor de judoka’s en het publiek is net iets groter dan normaal.

Zwaluwen'30 - ASV Dronten 1 - 1

HOORN - Zwaluwen'30 ziet door het 1-1 gelijke spel promotie naar de Hoofdklasse aan zich voorbijgaan.

ASV Dronten - Zwaluwen'30 1 - 0

HOORN - Onnodige verliespartij in Dronten. Zaterdag 14 juni zal Zwaluwen'30 vol aan de bak moeten om de gewenste promotie naar de Hoofdklasse te bewerkstelligen.

Friese ondernemer sponsort Westfries schaatsteam

Friese ondernemer sponsort Westfries schaatsteam
HOORN - In een periode dat bedrijven stoppen met het sponsoren van schaatsteams maakt de Stichting ter bevordering van Schaatstalenten bekend dat vanaf 1 juni 2016 BoGroNed als sponsor bij het talententeam betrokken is. BoGroNed, gevestigd in het Friese Drachten, gaat een 2-jarige verbintenis aan met het Noordhollandse schaatsteam.

Wielerronde Aartswoud gaat digitaal!

Wielerronde Aartswoud gaat digitaal!
AARTSWOUD - Op zaterdagavond 11 juni 2016 bruist Aartswoud weer volop tijdens de Wielerronde van Aartswoud. De ronde wordt al jaren traditiegetrouw verreden voorafgaand aan de Kermis. De editie van 2016 belooft een groot spektakel te worden voor jong en oud, deelnemers en supporters.

Zwaluwen'30 - Rijsoord 6 - 1

HOORN - Zwaluwen'30 plaatst zich via een 6-1 overwinning op Rijsoord voor de finale van de nacompetitie. Op zaterdag 4 juni zal er in Dronten worden afgetrapt tegen ASV Dronten en op zaterdag 11 juni is de return in Hoorn. De winnaar zal volgend jaar gaan uitkomen in de Hoofdklasse.

Zwaluwen'30 - Nunspeet 3 - 0

HOORN - Zwaluwen'30 naar 2e overwinning in nacompetitie

MOC sluit seizoen af met overwinning op DESS

MIDWOUD - Op Pinkstermaandag speelde MOC de laatste wedstrijd van het seizoen. Aan de Tripkouw werd revanche genomen op buurman DESS na de 7-2 nederlaag van voor de winterstop. Gouden wissel Patrick Sijm zorgde voor de enige goal van de wedstrijd.

Super Fitness

Super Fitness
HOORN - Een goedkoop alternatief om in conditie te blijven.

Vaantjeswedstrijden bij Judovereniging Hikiwake

Vaantjeswedstrijden bij Judovereniging Hikiwake
HOOGWOUD - Zondagochtend 22 mei konden alle judoka’s van Judovereniging Hikiwake uit Hoogwoud weer naar onze dojo komen voor de maandelijkse Vaantjeswedstrijden. Zoals altijd was de tribune weer overvol en ook de voorruimte stond vol met publiek.

HZVV - Zwaluwen'30 1 - 4

HOORN - Prima start Zwaluwen'30 in nacompetitie

Zwemevenement voor basisschoolkids

Zwemevenement voor basisschoolkids
HOORN - In juli wordt in de haven van Hoorn het EK open water zwemmen gehouden. Om alle basisschoolkinderen te laten kennis maken met open water zwemmen organiseert Zwemvereniging Hoorn op zaterdag 25 juni een Pool Open Water Swimming evenement in zwembad de Wijzend.

1988 Medemblik | Andijk: SPA Regatta

1988 Medemblik | Andijk: SPA Regatta
MEDEMBLIK - Van 25 tot en met 29 mei wordt de SPA Regatta gehouden in Medemblik . Het grootste zeilevenement ter wereld in de Olympische klasse met ruim 1100 deelnemers uit 35 landen.

ARC - Zwaluwen'30 3 - 0

HOORN - Zwaluwen'30 mag zich gaan opmaken voor de nacompetitie met een wedstrijd die zaterdag 21 mei om 14.30 uur tegen HZVV in Hoogeveen zal aanvangen

Schrijf je nu in voor de voetbaldagen bij RKEDO

Schrijf je nu in voor de voetbaldagen bij RKEDO
AVENHORN - Voor elke voetballer van 6 t/m 13 jaar, lid of geen lid iedereen kan meedoen! Drie dagen voetballen, pret en vrienden maken. Je wordt super verwend met nieuwe oefeningen, trucjes, lekkere lunch, te gekke animatie en een sublieme voetbaloutfit.
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio