De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Roele de Vries CrossCircuit van start

(Foto: mlsrun)
1 / 3
zoom out
HOORN - Het Roele-DeVries Crosscircuit gaat zondag 28 oktober weer van start met de Hoornse Parkcross. De Parkcross, die in de Risdammerhout in Hoorn wordt gehouden, is de eerste uit een reeks van vijf wedstrijden die elk jaar in de herfst op de wedstrijdkalender staan. Het Crosscircuit is een sterk bezet atletiekevenement.
De Hoornse Parkcross begint om 10.00 uur met de jeugd. De jeugd tot en met 12 jaar loopt 1.000 meter, jongeren van 13 tot en met 15 jaar loopt 1.850 meter en 16 tot en met 19 jaar loopt 2.700 meter. Na de jeugd zijn de volwassen lopers aan de beurt. Op het programma staan een hardloopwedstrijd voor vrouwen over 5.500 meter om 10.35 uur. En een hardloopwedstrijd over 7.800 meter voor mannen. Deze start om 11.20 uur. Beide kunnen ook als trimloop gelopen worden. Voor de wedstrijdlopers zijn er in alle categorieën prijzen te verdienen. 

Inschrijven kan vanaf 8.45 uur in de kantine van AV Hollandia op sportpark De Blauwe Berg in Hoorn. Direct inschrijven voor alle vijf crosses is ook mogelijk en kan viawww.crosscircuit.nl of in de kantine van Hollandia. Dit jaar kan de jeugd zich ook inschrijven voor het hele circuit. Meer informatie is terug te vinden op de website van atletiekvereniging Hollandia (www.avhollandia.nl).

In november en december volgen de andere veldlopen (Crossen): Dijkgatsboscross 11 november in Wieringerwerf, SAV-cross 18 november in het Streekbos te Bovenkarspel, Helderse Duincross 2 december en de Spierdijker Sint Georgecross 9 december. Het Roele de Vries Crosscircuit wordt georganiseerd door de atletiekverenigingen Hollandia, Wieringermeer,SAV,Noordkop en Hera.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 17 november 2012


Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio