De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Geslaagde open dag bij Berend Botje De Goorn!

Kindercentrum De Goorn; open dag (Foto: Kinderopvang Berend Botje)
1 / 4
zoom out
DE GOORN - Op zaterdag 24 juni organiseerde Kindercentrum De Goorn een open dag. Deze dag had als thema ‘Cowboys & Indianen’ en was toegankelijk voor iedereen. Het was een groot succes!

Het kindercentrum was volledig ingericht rond het thema ‘cowboys & indianen’. De kinderen konden onder andere een indianentooi maken, lasso werpen en een heerlijk totempaal-hapje maken. Als ze alle activiteiten hadden gedaan konden zij met de volle stempelkaart ze een leuk cadeautje grabbelen uit de grabbelton. Zo ging iedereen voldaan naar huis!

Opvang van 0 tot 13 jaar
Kindercentrum Berend Botje De Goorn is gevestigd aan de Kantbeugel tegenover Winkelcentrum De Vijverhof. In het gebouw liggen de kleurrijke ruimtes rondom de centrale speelhal met het kinder-kookcafé, het atelier en de timmerruimte. Naast ons kindercentrum ligt een mooie natuur-ontdektuin met een zand-water-kliederplek, loopbruggen en klauterstronken.

Op het kinderdagverblijf in De Goorn eten we tussen de middag warm. In onze eigen keuken bereiden we elke dag een verse, verantwoorde maaltijd samen met de kinderen. Aan deze service zijn géén extra kosten verbonden. Het kindercentrum biedt hele en halve dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar, en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Er is ook een peuterspeelgroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar, een goede voorbereiding op de basisschool.

Open dag gemist?
Heb je de open dag gemist en ben je nieuwsgierig naar Kindercentrum De Goorn? Kom dan langs tijdens één van de inloopochtenden: elke vrijdag tussen 9:30 en 11:00 uur. Of maak een persoonlijke afspraak viaberendbotje.nl

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 26 juni 2017


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio