De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

BOEK10 | Lanceren doe je niet alleen

BOEK10 | Lanceren doe je niet alleen (Foto: GodijnPublishing)
1 / 5
zoom out
HOORN - De Hoornse uitgever Godijn Publishing (GP) lanceert in Park Schouwburg Hoorn tien boeken van veelbelovende schrijvers. Een project waar de auteur niet alleen het spannende pad naar de lancering bewandelt, maar samen met negen anderen. GP lanceert groots, tijdens het schrijfevenement BOEK10 op 6 mei in Park Schouwburg Hoorn.


BOEK10
is een project waar plaats is voor slechts tien veelbelovende auteurs. Tien manuscripten zijn gekozen die variëren in genre en schrijfstijl, waardoor het een boeiend geheel is. Van een Engelse roman tot een SciFi. Van debutant tot ervaren schrijver. Het belangrijkste criteria, voor de keuze van de boeken, is dat GP gelooft in de boeken en de schrijver. Dat het gehele plaatje past bij de filosofie van GP. Door tien verschillende boeken gezamenlijk te lanceren, deel je elkaars krachten; je inspireert, leert en vult elkaar aan. De schrijvers komen uit heel Nederland; waaronder de Noord-Hollandse auteur Lieve
van den Berg.


Schrijversdag

BOEK10 wordt gelanceerd tijdens een schrijversdag. Een dag in het teken
van schrijven, boeken en schrijvers. Volg een schrijfworkshop (neem pen en papier mee), de voorstelling: INSPIRATIE, win een publicatie, pitch jouw manuscript, ontmoet auteurs, boekrecensenten, de poëzie jukebox, en nog veel meer... de schrijversdag eindigt met een spectaculaire boeklancering.

Leun achterover in de pluchen theaterstoel en dompel onder in de wereld van de schrijver.


Auteurs BOEK10

De auteurs komen uit heel Nederland. Janneke Bazelmans - Herpt (NB), Sonn Franken - Bergen op Zoom (NB), José van Winden - Schipluiden (ZH), Motell Rijnen - Breda (NB), Alice Bakker - Oude Wetering (ZH), Aloysius Keller - Den Haag (ZH), Johan Klein Haneveld - Delft (ZH), Lieve van den Berg - Sijbekarspel (NH), Will van Bree - Simpelveld (LB) en Onno-Sven Tromp - Amsterdam (NH).

Auteurs die elkaar vooraf niet kenden en door dit project het solistische pad als schrijver kunnen delen.


Drijvende factor

Elly Godijn, de drijvende factor, is een uitgever met een grote ambitie en schrijver in hart en nieren. Zij wijkt met dit bijzondere project van de gebaande wegen af. Het ultieme boek voor GP is een verhaal die je meeneemt naar een andere wereld, je raakt, niet meer loslaat en laat lezen tussen de regels. Een verhaal waar niet alles wordt voorgekauwd, die ruimte aan de lezer geeft om zelf te mogen invullen 

Meer informatie

Informatie over de schrijversdag: http://www.godijnpublishing.nl/boeklanceringen/boek10/

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 21 april 2017


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio