De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Zwem-4-daagse in Hoogwoud

1 / 1
zoom out

OPMEER - De zwem-4-daagse. Wie kent het nu niet. Vier dagen lang baantjes trekken in het zwembad. Ook dit jaar organiseert zwembad ’t Woudmeer in Hoogwoud weer de nationale zwem-4-daagse.

De baantjes kunnen dit jaar gezwommen worden van 12.00 - 13.00 uur, van 15.15 – 17.00 uur en van 19.00 – 20.00 uur. Op vrijdag kan alleen ’s avonds gezwommen worden. Kinderen tot acht jaar zwemmen per keer 250 meter. Per avond zwem je 250 meter (tot acht jaar) of 500 meter. En als je een dag niet kan, kun je de gemiste banen de volgende dag inhalen. Na afloop krijg je een mooie medaille.  

Zwem-4-daagse sponsort Nierstichting

Het is natuurlijk heel fijn als je lekker in je vel zit en kan komen zwemmen of kan sporten wanneer je maar wilt. Maar er zijn ook kinderen en volwassenen waarvoor dit niet zo vanzelfsprekend is. Daarom vraagt zwembad ‘t Woudmeer aandacht voor de Nierstichting. Dit idee kwam van Ruud op den Kelder uit Hoogwoud die deze zomer kwam trainen in ’t Woudmeer voor de World Transplant Games (de Olympische Spelen voor orgaangetransplanteerden). Ruud heeft in 2007 een niertransplantatie ondergaan en kan sindsdien weer genieten van het leven. Door mee te doen aan de Spelen hoopt hij dat er meer aandacht komt voor het tekort aan donororganen en dat hij mensen stimuleert om zich aan te melden als orgaandonor.

Gezellige afsluiting

Op vrijdag wordt er alleen `s avonds gezwommen. Tijdens deze laatste avond doet het zwembadpersoneel er alles aan om je een gezellige afsluiting van de zwem-4-daagse te bezorgen. Want er is gezellige muziek en voor iedereen warme chocolademelk en koek. Na je fantastische zwemprestatie ontvang je op deze vrijdagavond je fel begeerde medaille en krijg je een bosje bloemen met daarbij een leuke herinnering van  zwembad `t Woudmeer.

Aanmelden en kosten

Om mee te doen kun je je aanmelden bij de kassa van het zwembad ’t Woudmeer op het sport- en recreatieterrein De Weijver. De kosten zijn 6,00 euro.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio