De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Thrillertrilogie Hans Peeters verschijnt in vernieuwde uitgave!

Thrillertrilogie Hans Peeters verschijnt in vernieuwde uitgave! (Foto: Hanneke Tinor-Centi)
1 / 1
zoom out
OBDAM - Uitgeverij In-OutBooks brengt de geheel vernieuwde thrillertrilogie van auteur Hans Peeters opnieuw op de markt.
‘Onopgelost’, ‘Onopgehelderd’ en ‘Onbeantwoord’ verhalen over de befaamde thrillerauteur Michael Mc. Carn. Om researchdoeleinden loopt Mc. Carn een aantal maanden mee bij het politiecorps in Londen. Hij wordt ingedeeld bij het team van Sally Le Bon. De spannende gebeurtenissen in de boeken van Peeters volgen elkaar in snel tempo op. Mc. Carn en het team van Le Bon maken jacht op een seriemoordenaar en komen daarbij met regelmaat in uiterst gevaarlijke situaties terecht. Een drietal heerlijke thrillers waarbij moord, intriges, romantiek en erotiek de voornaamste ingrediënten zijn.

De trilogie is niet alleen voorzien van fraaie nieuwe covers, maar de inhoud is eveneens flink onder handen genomen. De verhaallijn is gelijk gebleven, maar er is veel verbeterd aan de verhaling. Resultaat: een serie heerlijk lezende thrillers waar je werkelijk doorheen vliegt!

Het eerste deel van de serie is inmiddels te bestellen bij In-OutBooks. Deel twee en drie volgen spoedig http://www.in-outbooks.nl.

Recensent Hanneke Tinor-Centi over de trilogie van Peeters: ”De verhalen zijn goed opgebouwd en getuigen van een zeer creatieve geest. De spanningsmomenten zijn kundig verweven en de afwisseling met de emotionele kant van de relatie tussen Sally en Michael maakt dat ook de vrouwelijke lezer veel plezier zal beleven aan deze trilogie. Michael schrikt er niet voor terug zijn emoties te tonen en dat is een verfrissend element.”

Auteur Hans Peeters (1958) woont met zijn vrouw in Helden. Samen hebben zij drie volwassen kinderen. Zijn liefde voor het schrijven stamt al vanaf zijn lagere schooltijd. In die tijd schreef Peeters zijn eerste verhalen. Later schreef hij ook gedichten en politie- en crimeverhalen. In 1986 wordt Peeters getroffen door een hersenbloeding. Door de lange herstelperiode en de onzekerheid of hij ooit weer geheel de oude wordt, verliest Peeters zijn baan als architect. Deze periode heeft hem echter wel anders naar het leven doen kijken.Voor meer informatie over dit artikel en/of de auteur, kunt u contact opnemen met Hanneke Tinor-Centi van HT-C Communicatie en Marketing via htinorcenti@hotmail.com of 06-46590516. http://ht-c-communicatie.nl/Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio