De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Geslaagd Circusfeest bij Berend Botje Hoorn-Huesmolen!

Kindercentrum Hoorn-Huesmolen (Foto: Kinderopvang Berend Botje)
1 / 2
zoom out
HOORN - Op zaterdag 17 juni organiseerde Kindercentrum Hoorn-Huesmolen een open dag. Deze zonnige dag had als thema Circus en was toegankelijk voor iedereen. Voor de kinderen waren er diverse leuke activiteiten en geïnteresseerden konden een kijkje nemen in de groepsruimten van het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. Het was een groot succes!

Stempels verzamelen
Het kindercentrum was volledig ingericht rond het thema circus. Er was een feestelijk programma voor liefhebbers van muziek, knutselen, dansen, smikkelen, schminken, ballonnen en nog veel meer. In alle ruimtes waren er verschillende activiteiten waarmee de kinderen stempels konden verzamelen. Met de volle stempelkaart konden ze een leuk presentje ophalen. Zo ging iedereen met iets leuks naar huis! 

Dagopvang en buitenschoolse opvang
In het kindercentrum in Hoorn-Huesmolen biedt Berend Botje dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. Het is een ideale locatie voor uitstapjes naar de markt, het park en de kinderboerderij. De bibliotheek is ook dichtbij, daar zoeken de kinderen regelmatig (voor)leesboekjes uit. Het kindercentrum heeft twee mooie buitenruimtes, een loungehoek waar kinderen lekker kunnen lezen en een knutselatelier.

Open dag gemist?
Heb je de open dag gemist en ben je nieuwsgierig naar Kindercentrum Hoorn-Huesmolen? Kom dan langs tijdens één van de inloopochtenden: elke vrijdag tussen 9:30 en 11:00 uur. 

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 19 juni 2017


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio