De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Autoschade de Paintbeer; snel, vakkundig en zeer voordelig

1 / 1
zoom out

ZWAAG - Autoschadebedrijf de Paintbeer in Zwaag hanteert een bijzondere formule. Zij werken snel, vakkundig en zeer voordeling. Zij streven om de klant altijd de laagste prijs te geven voor spuitwerk en schadeherstel.

Autospuiten
De paintbeer is uitgerust met een moderne professionele spuitcabine, waarin ze spuitwerk verrichten aan alle auto’s en klassiekers. Tevens verzorgen zij het spuitwerk van losse onderdelen zoals bumpers en/of complete bodykits en industrieel spuitwerk, zoals meubels, keukens, etc.

Snelle en vakkundige afwikkeling
Autoschade is op zich al vervelend genoeg. Mocht het je onverhoopt overkomen dan ben je bij De Paintbeer aan het juiste adres voor een probleemloze afhandeling. Niet alleen voor het herstel van de schade, maar ook de rompslomp van de bijbehorende papierwinkel wordt je desgewenst uit handen genomen. Dankzij intensieve contacten met autodealers en verzekeraars kan snel en slagvaardig gewerkt worden.

Eigenaar Edwin: ”Steeds meer klanten uit heel West-Friesland weten ons te vinden aan de Corantijn 18e te Zwaag. Dankzij onze goede prijs/ kwaliteitsverhoudingen zijn we zeer concurrerend in deze tak van de markt.”

Veelzijdige vakspecialisten
Bij de veelzijdige vakspecialisten van De Paintbeer kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Alle taxaties/schaderapporten zijn kosteloos. Wie zijn auto brengt voor schadeherstel heeft hem (afhankelijk van de ernst van de schade) de volgende dag alweer terug. In tiptop conditie! Meestal is de auto binnen twee tot drie dagen weer volledig schadevrij.

Milieugecertificeerd bedrijf
Autoschadeherstelbedrijf De Paintbeer voldoet aan de strengste milieueisen, onder meer door het gebruik van milieuvriendelijke spuitlakken.

Autoschade De Paintbeer
Corantijn 13e - Zwaag
Tel. 0229-269844
www.paintbeer.nl


-ADVERTORIAL-Plaats je eigen autonieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio