De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Geslaagde open dag bij Berend Botje De Goorn!

Geslaagde open dag bij Berend Botje De Goorn!
KOGGENLAND - Op zaterdag 24 juni organiseerde Kindercentrum De Goorn een open dag. Deze dag had als thema ‘Cowboys & Indianen’ en was toegankelijk voor iedereen. Het was een groot succes!Het kindercentrum was volledig ingericht rond het thema ‘cowboys & indianen’. De kinderen konden onder andere een indianentooi maken, lasso werpen en een heerlijk totempaal-hapje maken. Als ze alle activiteiten hadden gedaan konden zij met de volle stempelkaart ze een leuk cadeautje grabbelen uit de grabbelton. Zo ging iedereen voldaan naar huis!

Engelenreading in Enkhuizen

ENKHUIZEN - Op donderdagavond 20 juli 2017 zullen Karin en Robert Gilhuijs op Het Driespan, Klaverweid 25 in Enkhuizen een Engelenreading geven met persoonlijke boodschappen.

500 jaar geleden plunderde Grote Pier Opperdoes

OPPERDOES - Een tentoonstelling over Grote Pier, een replica van zijn, ruim twee meter lange, zwaard, een "Middeleeuwse" voedselmarkt allemaal te zien en te beleven op 24 juni in en om de dorpskerk in Opperdoes.

Ontmoet en Ontdek: Zeevrouw en schrijfster Fleur van der Laan

Ontmoet en Ontdek: Zeevrouw en schrijfster Fleur van der Laan
MEDEMBLIK - Deze maand draait het in de boekenwereld om spannende boeken en thrillers, Nederland's favoriete genre voor de zomervakantie. Ontmoet Zeevrouw Fleur van der Laan, vrouwelijke machinist op de wereldzeeën, op woensdagavond 21 juni in Kasteel Radboud in Medemblik. Zij schrijft romans op basis van haar ervaringen: Spannende tijden als vrouw in een mannenwereld op zee, met gevaren als piraterij, verstekelingen, brand op een schip, orkanen en overleven op zee.

Hond mishandeld en begraven

Hond mishandeld en begraven
MEDEMBLIK - Gevonden hond

Show Biz & Nes Netwerkborrel vrijdag 19 mei a.s.

Show Biz & Nes Netwerkborrel vrijdag 19 mei a.s.
MEDEMBLIK - Een unieke netwerkborrel. Met een avondvullende mix van show, business, netwerken en culinair genieten voor maar 44,95. Bestel nu je kaarten via http://neseducationsociety.org

Autobedrijf Keijzer 3 jaar langer hoofdsponsor MOC

Autobedrijf Keijzer 3 jaar langer hoofdsponsor MOC
MEDEMBLIK - Autobedrijf Keijzer heeft het hoofdsponsorcontract met voetbalvereniging MOC uit Midwoud met 3 jaar verlengd, waardoor in ieder geval tot en met het seizoen 2019-2020 het logo van de trouwe sponsor op het shirt van het vlaggenschip prijkt.

Canto Ostinato, derwisjdans en orgel

Canto Ostinato, derwisjdans en orgel
MEDEMBLIK - 20 mei Canto Ostinato in de Bonifaciuskerk MedemblikDerwisjdancer Kadir Sonuk en organist Aart Bergwerff geven een uitvoering van CANTO OSTINATO van Simeon ten Holt.

Ot en Sien Festival Twisk 2017

Ot en Sien Festival Twisk 2017
MEDEMBLIK - Het Ot en Sien Festival in Twisk is een belevenis voor jong en oud. We starten op vrijdagavond 19 mei met het Swinging Nighttrain Concert met Stoomtram Bello in een prominente rol en vele artiesten. Het wordt een swingende avond met hapjes en drankjes van rollende keukens.Zaterdag en zondag, 20 en 21 mei kan het hele gezin genieten van de Meifair. De entree is gratis en er is voor iedereen van alles te beleven!Zondag vindt het grootse treintheaterspektakel plaats met Imca Marina en Stoomtrein Bello. Een fantastisch evenement. Bestel tijdig uw kaarten via de website, www.otensien...

Family Tree 28 april in Hauwert

Family Tree 28 april in Hauwert
MEDEMBLIK - Vrijdagavond 28 april 2017 een concert van The Family Tree in de Witte Kerk van Hauwert.

8e DSS Carla de Groot Top-jeugd Handbaltoernooi

8e DSS Carla de Groot Top-jeugd Handbaltoernooi
MEDEMBLIK - Als eerbetoon aan jeugdtrainster Carla de Groot wordt al weer voor de achtste keer dit toernooi gespeeld in Sporthallen De Waterakkers in Heemskerk. Carla traint al bijna 35 jaar de jeugd van DSS. Vanaf hun 5e tot aan hun 15e jaar brengt Carla deze speelsters de beginselen van deze dynamische sport bij. Een aantal speelsters van DSS zijn in die jaren dan ook doorgestroomd naar diverse nationale jeugdselecties en hebben bijvoorbeeld samengespeeld met speelsters van het huidige Oranje team.

MOC verliest met minimale marge van koploper FC Medemblik

MEDEMBLIK - Op een mooie zondagmiddag 2 april stonden twee jeugdige teams tegen over elkaar. Middenmoter MOC en koploper FC Medemblik kruisten elkaars wegen in deze speelronde.

Culinair en cultureel genieten op 18 juni

Culinair en cultureel genieten op 18 juni
MEDEMBLIK - TWISK - Op zondag 18 juni vindt in Twisk voor het eerst het nieuwe evenement AmusantTwisk plaats: een amuse-tour in combinatie met een schildersdag door het hele dorp Twisk. De organisatie van dit nieuwe evenement is in volle gang en wordt gecoördineerd door NUT Twisk. Verschillende schilders en culinaire aanbieders hebben hun medewerking al toegezegd. Met de combinatie haalt Twisk een uniek evenement in huis.

Taxi Kaijer wint Award Duurzaam Ondernemen Medemblik

Taxi Kaijer wint Award Duurzaam Ondernemen Medemblik
MEDEMBLIK - De Award Duurzaam Ondernemen Medemblik is gewonnen door Taxi Kaijer uit Wervershoof. De ondernemer ontvangt de prijs omdat hij erin slaagt het brandstofgebruik en CO2 aanzienlijk te verlagen.

Reünie Sg de Dijk/ Mavo Medemblik vrijdag 17 maart 2017

Reünie Sg de Dijk/ Mavo Medemblik vrijdag 17 maart 2017
MEDEMBLIK - Reünie SG De Dijk (voorheen Mavo/Mulo/Ulo Medemblik)Wanneer: 17 maart 2017Aanvang: 19.30 uur Lokatie: Admiraliteitsweg 61671 JA MedemblikDeze reünie wordt georganiseerd voor alle oud-leerlingen en personeelsleden, die ooit op deze school hebben gezeten.

1992 Wognum: 'Jumbo' spellenfabriek

1992 Wognum: 'Jumbo' spellenfabriek
MEDEMBLIK - In het kader van het programma 'Hoe maakt u het?' brengen we een bezoek aan spellenfabriek Wognum, waar de ekende 'Jumbo'-spellen worden gemaakt. Uitgelegd wordt hoe een spel wordt gemaakt.

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek
MEDEMBLIK - “DE AVOND VAN DE FILMMUZIEK”voor de prijs van een bioscoopkaartje een filmconcert!Muziekvereniging Excelsior Andijk en Fanfare Accordando Spierdijk

La Manouche in Hauwert

La Manouche in Hauwert
MEDEMBLIK - Vrijdagavond 10 maart de mooiste en hartverscheurende liederen uit de Roma en Sinti cultuur met La Manouche

introductie cursus voor raadslid in de gemeente Medemblik

MEDEMBLIK - op 22 maart, 29 maart en 5 april om 19,30 kunt u gratis de cursus volgen voor raadslid of commissielid van Progressief West Friesland in de gemeente Medemblik

Een gratis voorproefje van het voorjaar!

Een gratis voorproefje van het voorjaar!
MEDEMBLIK - Tijdens de Vaktentoonstelling kan iedereen gratis het voorjaar ervaren in Proeftuin Zwaagdijk. Een uitgebreide bloemenshow van o.a. tulpen, lelies. brengt de kleur en geur van het voorjaar. Kom ook genieten van de prachtige bloemen op zaterdag 18 en zondag 19 februari, 13:00-17:00 uur.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio