De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

La Manouche in Hauwert

La Manouche in Hauwert
MEDEMBLIK - Bij HauwertInConcert op vrijdagavond 10 maart 2017 een concert van La Manouche

Gezonde strijd tussen lokale bandjes

Gezonde strijd tussen lokale bandjes
STEDE BROEC - Grootebroek- Talentvolle muzikanten moeten uitgedaagd worden en ervaring opdoen om te groeien. Jongerencentrum Inventas biedt met de jaarlijkse Band Battle een podium waar bandjes hun gang kunnen gaan. ‘Jong talent de kans geven om een gaaf optreden neer te zetten, is ons doel ’Aldus Noah Zoer, één van de jonge organisatoren. Vrijdag 10 maart staan vijf acts uit Stede Broec en omgeving tegenover elkaar, strijdend om een mooie prijs.

introductie cursus voor raadslid in de gemeente Medemblik

MEDEMBLIK - op 22 maart, 29 maart en 5 april om 19,30 kunt u gratis de cursus volgen voor raadslid of commissielid van Progressief West Friesland in de gemeente Medemblik

Een gratis voorproefje van het voorjaar!

Een gratis voorproefje van het voorjaar!
MEDEMBLIK - Tijdens de Vaktentoonstelling kan iedereen gratis het voorjaar ervaren in Proeftuin Zwaagdijk. Een uitgebreide bloemenshow van o.a. tulpen, lelies. brengt de kleur en geur van het voorjaar. Kom ook genieten van de prachtige bloemen op zaterdag 18 en zondag 19 februari, 13:00-17:00 uur.

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie bij Sporting Andijk!

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie bij Sporting Andijk!
MEDEMBLIK - Na een succesvolle editie van Clubvoetbaldagen in 2016 komt dit jaar ProCamp voor het eerst in haar bestaan naar ons sportcomplex. Zij organiseren een 3-daagse waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan. Als club zijn wij erg blij dat dit evenement op onze velden wordt georganiseerd.

Dilana in Midwoud, mis het niet!

Dilana in Midwoud, mis het niet!
MEDEMBLIK - Op zaterdag 4 februari keert zangeres Dilana terug Café De Post in Midwoud. Na een grandioze en uitverkochte show op de kermis van 2011, staat de voormalig deelneemster van The Voice of Holland opnieuw in het West-Friese dorp op de bühne. En Nederpopband Moers verzorgt het voorprogramma. Kaarten zijn alleen te koop via www.snertpop.nl en kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Dance To Impress 2017

Dance To Impress 2017
MEDEMBLIK - Voor de 3e keer organiseert DSV Dance Impression “Dance To Impress”, een internationale danswedstrijd. Twee dagen lang worden in Sport- en wellnesscenter de Bloesem de sterren van de hemel gedanst door dansers uit binnen en buitenland. Dit alles onder het oog van 7 (inter)nationale juryleden.

Gezocht: Leuke Luitjes Medemblik

Gezocht: Leuke Luitjes Medemblik
MEDEMBLIK - Wie wil er mee? Iedereen heeft zijn eigen hobby's, maar het is gezelliger om dat met een leeftijdsgenoot te doen. En die zijn vaak dichterbij dan je denkt. Op www.leukeluitjes.nl vind je leuke luitjes die ook willen wandelen, fietsen, handwerken, naar het museum of samen eten. Meld je aan en ga mee!

The Voice-sensatie Dilana komt naar Midwoud

The Voice-sensatie Dilana komt naar Midwoud
MEDEMBLIK - De Zuid-Afrikaans/Amerikaanse zangeres Dilana Smith was lange tijd dé sensatie van The Voice of Holland. De vier stoelen van de juryleden werden tijdens haar auditie van het Police-nummer Roxanne binnen tien seconden gedraaid en in ‘the battle’ blies ze haar concurrente omver. Op zaterdag 4 februari staat deze powervrouw in Midwoud, voor een optreden in de Culturele Zaal van Café De Post.

Marsha & Friends 20 januari in Hauwert

Marsha & Friends 20 januari in Hauwert
MEDEMBLIK - Uniek luisterconcert door Marsha Steltenpool vrijdagavond 20 januari bij HauwertInConcert.

16 januari Taalcafé: Bijsluiters en Medische Taal in bibliotheek Medemblik

MEDEMBLIK - In de zorg worden veel ingewikkelde woorden en zinnen gebruikt. Bijsluiters en recepten zijn vaak erg lastig om te lezen. Tijdens het Taalcafé Bijsluiters en Medische Taal op 16 januari van 14.30 – 16.00 uur wordt hier in de Bibliotheek Medemblik aandacht aan besteed. Waar moet je op letten bij het lezen van een bijsluiter of recept? Maar ook hoe bereid je een gesprek met de huisarts of apotheker voor? Welke vragen kun je stellen en wat doe je als je iets niet snapt?

De SpaarPuntenBank (de Bank zonder Rente en zonder Centen)

MEDEMBLIK - Help ons met sparen!!!!!

Dickensdag Medemblik

Dickensdag Medemblik
MEDEMBLIK - Superdruk Medemblik heeft alles voor elkaar. Van af 17.00 uur

Medemblik in de ban van Dickensdag.

Medemblik in de ban van Dickensdag.
MEDEMBLIK - Volop actie voor de Dickensdag Medemblik.

Midwinterconcert Muziekvereniging Excelsior Andijk

Midwinterconcert Muziekvereniging Excelsior Andijk
MEDEMBLIK - Muziekvereniging Excelsior organiseert weer haar jaarlijks terugkerend Midwinterconcert op zondag 18 december om 15.00 uur in Cultura, Andijk. Toegang € 7,50.Samen met de leerlingen worden er sfeervolle muziekstukken voor u gespeeld en uiteraard ontbreekt de Kerstmuziek niet. m.m.v. het Highland Saxophone Quartet.

MOC gemakkelijk voorbij zwak Oosterend

MOC gemakkelijk voorbij zwak Oosterend
MEDEMBLIK - Zondag kreeg MOC de kans om een flink gat te slaan met de vier laagst geklasseerde teams in 5A. Oosterend is er daar één van en dat was te merken in de wedstrijd.

Ongelukkig verlies MOC bij DESS

MEDEMBLIK - MOC speelde zondag de derby tegen DESS in Sijbekarspel. DESS staat stevig in de middenmoot, terwijl MOC de aansluiting daarmee nog moet vinden. In een wedstrijd waar een gelijkspel op zijn plaats was geweest, won DESS door een omstreden penalty.

Beleef de tijd van Charles Dickens in Medemblik

Beleef de tijd van Charles Dickens in Medemblik
MEDEMBLIK - Op vrijdag 9 december a.s. vindt in Medemblik de Dickensdag plaats. Tijdens deze sfeervol

The Travel Club Sandra Hijgemann op weg naar beste zelfstandig reisadviseur van Nederland in 2016

The Travel Club Sandra Hijgemann op weg naar beste zelfstandig reisadviseur van Nederland in 2016
MEDEMBLIK - De weg naar beste zelfstandig reisadviseur van Nederland in 2016 is lang, net als de Chinese muur (ruim 6000 km) maar komt met uw hulp dichterbij!

MOC veel te sterk voor Kaagvogels

MEDEMBLIK - MOC speelde zondag tegen Kaagvogels, de nummer laatst uit de vijfde klasse. Topscorer Mo Amar en een ontketende Sjoerd Winkel zorgden samen voor een ruime overwinning op de zwak spelende Kolhorners.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio