De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

orgaandonatie

orgaandonatie
KOGGENLAND - Maart 2017. De jeugdigen van 18 jaar krijgen allemaal een brief van Minister Schippers om zich aan te melden als orgaandonor na hun overlijden. Deze brief bevat intens bedrog. Ouders, zorg dat je weet wat er speelt

De Gevende Handen - Spirituele beurs

De Gevende Handen - Spirituele beurs
DRECHTERLAND - Op zondag 2 april organiseert De Gevende Handen een spirituele beurs in het Water en Vuurhuis, Laurentiusstraat 1, 1616 CB Hoogkarspel.

Taxi Kaijer wint Award Duurzaam Ondernemen Medemblik

Taxi Kaijer wint Award Duurzaam Ondernemen Medemblik
MEDEMBLIK - De Award Duurzaam Ondernemen Medemblik is gewonnen door Taxi Kaijer uit Wervershoof. De ondernemer ontvangt de prijs omdat hij erin slaagt het brandstofgebruik en CO2 aanzienlijk te verlagen.

Reünie Sg de Dijk/ Mavo Medemblik vrijdag 17 maart 2017

Reünie Sg de Dijk/ Mavo Medemblik vrijdag 17 maart 2017
MEDEMBLIK - Reünie SG De Dijk (voorheen Mavo/Mulo/Ulo Medemblik)Wanneer: 17 maart 2017Aanvang: 19.30 uur Lokatie: Admiraliteitsweg 61671 JA MedemblikDeze reünie wordt georganiseerd voor alle oud-leerlingen en personeelsleden, die ooit op deze school hebben gezeten.

1992 Wognum: 'Jumbo' spellenfabriek

1992 Wognum: 'Jumbo' spellenfabriek
MEDEMBLIK - In het kader van het programma 'Hoe maakt u het?' brengen we een bezoek aan spellenfabriek Wognum, waar de ekende 'Jumbo'-spellen worden gemaakt. Uitgelegd wordt hoe een spel wordt gemaakt.

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek
ANDIJK - “DE AVOND VAN DE FILMMUZIEK”voor de prijs van een bioscoopkaartje een filmconcert!Muziekvereniging Excelsior Andijk en Fanfare Accordando Spierdijk

La Manouche in Hauwert

La Manouche in Hauwert
MEDEMBLIK - Vrijdagavond 10 maart de mooiste en hartverscheurende liederen uit de Roma en Sinti cultuur met La Manouche

introductie cursus voor raadslid in de gemeente Medemblik

MEDEMBLIK - op 22 maart, 29 maart en 5 april om 19,30 kunt u gratis de cursus volgen voor raadslid of commissielid van Progressief West Friesland in de gemeente Medemblik

Een gratis voorproefje van het voorjaar!

Een gratis voorproefje van het voorjaar!
MEDEMBLIK - Tijdens de Vaktentoonstelling kan iedereen gratis het voorjaar ervaren in Proeftuin Zwaagdijk. Een uitgebreide bloemenshow van o.a. tulpen, lelies. brengt de kleur en geur van het voorjaar. Kom ook genieten van de prachtige bloemen op zaterdag 18 en zondag 19 februari, 13:00-17:00 uur.

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie bij Sporting Andijk!

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie bij Sporting Andijk!
ANDIJK - Na een succesvolle editie van Clubvoetbaldagen in 2016 komt dit jaar ProCamp voor het eerst in haar bestaan naar ons sportcomplex. Zij organiseren een 3-daagse waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan. Als club zijn wij erg blij dat dit evenement op onze velden wordt georganiseerd.

Dilana in Midwoud, mis het niet!

Dilana in Midwoud, mis het niet!
MEDEMBLIK - Op zaterdag 4 februari keert zangeres Dilana terug Café De Post in Midwoud. Na een grandioze en uitverkochte show op de kermis van 2011, staat de voormalig deelneemster van The Voice of Holland opnieuw in het West-Friese dorp op de bühne. En Nederpopband Moers verzorgt het voorprogramma. Kaarten zijn alleen te koop via www.snertpop.nl en kosten 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Dance To Impress 2017

Dance To Impress 2017
MEDEMBLIK - Voor de 3e keer organiseert DSV Dance Impression “Dance To Impress”, een internationale danswedstrijd. Twee dagen lang worden in Sport- en wellnesscenter de Bloesem de sterren van de hemel gedanst door dansers uit binnen en buitenland. Dit alles onder het oog van 7 (inter)nationale juryleden.

Gezocht: Leuke Luitjes Medemblik

Gezocht: Leuke Luitjes Medemblik
MEDEMBLIK - Wie wil er mee? Iedereen heeft zijn eigen hobby's, maar het is gezelliger om dat met een leeftijdsgenoot te doen. En die zijn vaak dichterbij dan je denkt. Op www.leukeluitjes.nl vind je leuke luitjes die ook willen wandelen, fietsen, handwerken, naar het museum of samen eten. Meld je aan en ga mee!

The Voice-sensatie Dilana komt naar Midwoud

The Voice-sensatie Dilana komt naar Midwoud
MEDEMBLIK - De Zuid-Afrikaans/Amerikaanse zangeres Dilana Smith was lange tijd dé sensatie van The Voice of Holland. De vier stoelen van de juryleden werden tijdens haar auditie van het Police-nummer Roxanne binnen tien seconden gedraaid en in ‘the battle’ blies ze haar concurrente omver. Op zaterdag 4 februari staat deze powervrouw in Midwoud, voor een optreden in de Culturele Zaal van Café De Post.

Marsha & Friends 20 januari in Hauwert

Marsha & Friends 20 januari in Hauwert
MEDEMBLIK - Uniek luisterconcert door Marsha Steltenpool vrijdagavond 20 januari bij HauwertInConcert.

16 januari Taalcafé: Bijsluiters en Medische Taal in bibliotheek Medemblik

MEDEMBLIK - In de zorg worden veel ingewikkelde woorden en zinnen gebruikt. Bijsluiters en recepten zijn vaak erg lastig om te lezen. Tijdens het Taalcafé Bijsluiters en Medische Taal op 16 januari van 14.30 – 16.00 uur wordt hier in de Bibliotheek Medemblik aandacht aan besteed. Waar moet je op letten bij het lezen van een bijsluiter of recept? Maar ook hoe bereid je een gesprek met de huisarts of apotheker voor? Welke vragen kun je stellen en wat doe je als je iets niet snapt?

De SpaarPuntenBank (de Bank zonder Rente en zonder Centen)

MEDEMBLIK - Help ons met sparen!!!!!

Dickensdag Medemblik

Dickensdag Medemblik
MEDEMBLIK - Superdruk Medemblik heeft alles voor elkaar. Van af 17.00 uur

Medemblik in de ban van Dickensdag.

Medemblik in de ban van Dickensdag.
MEDEMBLIK - Volop actie voor de Dickensdag Medemblik.

Midwinterconcert Muziekvereniging Excelsior Andijk

Midwinterconcert Muziekvereniging Excelsior Andijk
ANDIJK - Muziekvereniging Excelsior organiseert weer haar jaarlijks terugkerend Midwinterconcert op zondag 18 december om 15.00 uur in Cultura, Andijk. Toegang € 7,50.Samen met de leerlingen worden er sfeervolle muziekstukken voor u gespeeld en uiteraard ontbreekt de Kerstmuziek niet. m.m.v. het Highland Saxophone Quartet.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio