De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Helpt u ons het water op?

Helpt u ons het water op?
HOORN - Elk jaar opnieuw gaat Inloophuis Pisa, met een dwarsdoorsnede van haar bezoekers; kinderen van Kindertijd, jongeren van Chill@Pisa, mensen die herstellende zijn van kanker, maar ook mensen die weten dat zij niet meer beter worden, naasten, nabestaanden en enkele begeleiders, een dag varen op het IJsselmeer.

High tea Kindercentrum Berend Botje weer een groot succes!

High tea Kindercentrum Berend Botje weer een groot succes!
DE GOORN - Vrijdag 21 april was een high tea bij Kinderopvang Berend Botje in De Goorn voor (aanstaande) moeders. Genietend van allerlei heerlijke hapjes en verschillende soorten thee konden bezoekers aan interessante en creatieve workshops meedoen. De high tea was een leuke mogelijkheid om kennis te maken met Berend Botje. Natuurlijk was er ook gelegenheid voor een rondleiding door het ruime kindercentrum.

CV-check en Ontmoet & Groet Laura Berns, schrijfster van loopbaanboek JOBvious

CV-check en Ontmoet & Groet Laura Berns, schrijfster van loopbaanboek JOBvious
HOORN - De werkgelegenheid trekt aan, dus dit is het moment om toe te slaan op de arbeidsmarkt. Zowel voor werkzoekenden als voor mensen die nadenken over een carrièreswitch. Op 13 mei 2017 organiseert Boekhandel Stumpel in hun vestiging op de Grote Noord in Hoorn een “Ontmoet & Groet” met de schrijfster van JOBvious: Laura Berns-van Unen. Op 17 maart 2017 is JOBvious gelanceerd en de eerste recensies zijn zeer positief. JOBvious wordt nu al aanbevolen door de bestuursvoorzitter van het UWV en het Noordhollands Dagblad. Laura wil lezers en geïnteresseerden de kans te geven om op een inf...

AFC - Zwaluwen'30 1 = 1

HOORN - Verdienstelijk gelijkspel Zwaluwen'30 tegen koploper en titelkandidaat AFC

Activiteitenoverzicht Inloophuis Pisa mei 2017

Activiteitenoverzicht Inloophuis Pisa mei 2017
HOORN - Inloophuis Pisa is volop in ontwikkeling. Dat is ook te merken aan de aangeboden activiteiten. Natuurlijk staan er weer veel 'vertrouwde' bijeenkomsten op het programma, maar ook een paar mooie nieuwe. Wellicht zit er iets voor je bij en mogen we je binnenkort (opnieuw) verwelkomen in onze gezellige villa aan de Draafsingel 59 in Hoorn of in Enkhuizen.

BOEK10 | Lanceren doe je niet alleen

BOEK10 | Lanceren doe je niet alleen
HOORN - De Hoornse uitgever Godijn Publishing (GP) lanceert in Park Schouwburg Hoorn tien boeken van veelbelovende schrijvers. Een project waar de auteur niet alleen het spannende pad naar de lancering bewandelt, maar samen met negen anderen. GP lanceert groots, tijdens het schrijfevenement BOEK10 op 6 mei in Park Schouwburg Hoorn.

Health Check, hoe gezond bent u?

Health Check, hoe gezond bent u?
LUTJEBROEK - Voorkomen is beter dan genezen. Omringpas organiseert Health Checks waarbij de wijkverpleegkundige van Omring verschillende tests uitvoert. Zo wordt uw bloeddruk, bloedsuiker, BMI en longinhoud gemeten.

Ot en Sien Festival Twisk 2017

Ot en Sien Festival Twisk 2017
TWISK - Het Ot en Sien Festival in Twisk is een belevenis voor jong en oud. We starten op vrijdagavond 19 mei met het Swinging Nighttrain Concert met Stoomtram Bello in een prominente rol en vele artiesten. Het wordt een swingende avond met hapjes en drankjes van rollende keukens.Zaterdag en zondag, 20 en 21 mei kan het hele gezin genieten van de Meifair. De entree is gratis en er is voor iedereen van alles te beleven!Zondag vindt het grootse treintheaterspektakel plaats met Imca Marina en Stoomtrein Bello. Een fantastisch evenement. Bestel tijdig uw kaarten via de website, www.otensienfest...

ECHT NIET;ECHT WEL

ECHT NIET;ECHT WEL
HOORN - Het Gezelschap/Trans jongerengroep met interessante voorstelling en interviews over de tweede wereldoorlog. Gemaakt door jongeren

MAAK KENNIS MET DE LIONS

HOORN - HOE ZIET DE LIONSORGANISATIE ERUIT?WAT IS HET DOEL VAN DE LIONSORGANISATIE?WAT DOET EEN LIONSCLUB?

Nieuw in Venhuizen: Zorgboerderij en zelfmakerij

Nieuw in Venhuizen: Zorgboerderij en zelfmakerij
VENHUIZEN - Een droom komt uit voor Willem en Kathalijne Koopman uit Venhuizen met de opening van een zorgboerderij en zelfmakerij in Venhuizen. De eigenaren van de ambachtelijke zelfmakerij Evlac, welke begon aan de Buurt in Venhuizen, groeide met de ambachtelijke pindakazen de afgelopen jaren uit haar vel en was daarom al enige tijd op zoek naar een nieuwe locatie. Deze werd onlangs gevonden op de Westerbuurt 9.

Family Tree 28 april in Hauwert

Family Tree 28 april in Hauwert
HAUWERT - Vrijdagavond 28 april 2017 een concert van The Family Tree in de Witte Kerk van Hauwert.

Open Koffieochtend op 20 april In Het Lichtbaken

Open Koffieochtend op 20 april In Het Lichtbaken
HOORN - Op elke derde donderdagmorgen van de maand wordt er in Het Lichtbaken een Open Koffieochtend gehouden. Iedereen is daar hartelijk welkom voor een kop koffie/thee en gezelligheid. De koffieochtenden zijn vooral bedoeld voor mensen die graag een stap willen zetten in het leggen van nieuwe contacten.

Kunst in de Kerk - Hensbroek 15-16-17 en 22-23 april

Kunst in de Kerk - Hensbroek 15-16-17 en 22-23 april
HENSBROEK - Kunst in de Kerk - Paasexpo8 kunstenaars exposeren in het sfeervolle kerkje van Hensbroek

Naai-inloop Grote Waal in Hoorn

Naai-inloop Grote Waal in Hoorn
HOORN - Een broek inkorten? Een mooie lap op de markt gekocht?

Repaircafe Wijkcentrum Grote Waal in Hoorn

Repaircafe Wijkcentrum Grote Waal in Hoorn
HOORN - Repareren is goed voor het milieu, voor uw portemonnee en voor sociale contacten.Een broek inkorten? Een kapotte stofzuiger of zelfs koelkast? Niet weggooien maar samen repareren!

Groot Paasevenement in Hoorn met lifestyle, vintage en food

Groot Paasevenement in Hoorn met lifestyle, vintage en food
HOORN - HOORN – Op eerste en tweede Paasdag vindt de eerste editie van de Voulez-Vous Market plaats in de monumentale Philipsfabriek. De Voulez-Vous Market is een vernieuwend shopevent met een groot aanbod van mode, kunst, vintage, interieur en duurzame producten van creatievelingen, ontwerpers en ambachtslieden. Meer dan 60 standhouders staan te popelen om hun verschillende producten en diensten te laten zien aan het publiek.

Zwaluwen'30 - Woudenberg

HOORN - Zwaluwen'30 doet goede zaken door zelf te winnen en hun concurrenten de nodige punten zien te verliezen

8e DSS Carla de Groot Top-jeugd Handbaltoernooi

8e DSS Carla de Groot Top-jeugd Handbaltoernooi
NIBBIXWOUD - Als eerbetoon aan jeugdtrainster Carla de Groot wordt al weer voor de achtste keer dit toernooi gespeeld in Sporthallen De Waterakkers in Heemskerk. Carla traint al bijna 35 jaar de jeugd van DSS. Vanaf hun 5e tot aan hun 15e jaar brengt Carla deze speelsters de beginselen van deze dynamische sport bij. Een aantal speelsters van DSS zijn in die jaren dan ook doorgestroomd naar diverse nationale jeugdselecties en hebben bijvoorbeeld samengespeeld met speelsters van het huidige Oranje team.

MOC verliest met minimale marge van koploper FC Medemblik

MIDWOUD - Op een mooie zondagmiddag 2 april stonden twee jeugdige teams tegen over elkaar. Middenmoter MOC en koploper FC Medemblik kruisten elkaars wegen in deze speelronde.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
 • Wekelijks

  Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
 • Dagelijks

  Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
 • Nieuws alert

  Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio