De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Dansfeest in DrieMaasStede!

Dansfeest in DrieMaasStede!
SCHIEDAM - Op zondag 10 juli a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in DrieMaasStede aan de Voorberghlaan 35 in Schiedam. U bent van harte welkom!

Dansfeest in de Vloot!

MAASSLUIS - Op zaterdag 16 juli a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Ontmoetingscentrum De Vloot aan De Vloot 66 in Maassluis. U bent van harte welkom!

Maak kennis met Tai Chi!

MAASSLUIS - Tai Chi is een sierlijke bewegingsvorm die geschikt is voor jong en oud, ook als u slecht ter been of rolstoel gebonden bent. Lijkt het u leuk om Tai Chi te beoefenen? Kom dan naar de Argos l’Entrée themabijeenkomst ‘Maak kennis met Tai Chi!’ op woensdag 6 juli a.s. in Dagcentrum Parkhof.

Vragenuurtje over financiële regelingen in Soenda

VLAARDINGEN - Heeft u vragen over financiële regelingen van de overheid? Kom dan naar het vragenuurtje in Soenda op donderdag 7 juli a.s. van 14.00 tot 15.00 uur aan de Soendalaan 2 in Vlaardingen.

Fietstocht langs muziek, kunst en cultuur tijdens Middendelflanddag

Fietstocht langs muziek, kunst en cultuur tijdens Middendelflanddag
VLAARDINGEN - A.s. zondag kan er tijdens de Middendelflanddag een leuke fietstocht gereden worden langs de boerderijen aan de Vlaardingse Zuidbuurt. De fietstocht is georganiseerd door de ondernemers aan de Zuidbuurt i.s.m. KADE40.

Dansfeest in Marnix!

Dansfeest in Marnix!
VLAARDINGEN - Op zondag 26 juni a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in Marnix aan de Marnixlaan 5 in Vlaardingen. U bent van harte welkom!

Culinaire activiteiten op de locatie Maassluis voor het goede doel

MAASSLUIS - Het Albeda College Maassluis heeft het hele jaar door verschillende projecten lopen. Zo ook de voor de aankomende twee weken. Er zijn groepen gevormd van (zelfstandig werkende) koks en (zelfstandig werkende) gastheren/gastvrouwen. De projecten worden begeleid door een docent. Elke projectgroep organiseert de komende weken een culinaire middag of avond, waarbij ze geld inzamelen voor een goed doel. Iedereen is welkom om langs te komen en te genieten van de culinaire middag/avond. Dit betekent dat ouders, leraren, buurtbewoners etc. van harte welkom zijn.

Maak kennis met de BVO Maassluis!

MAASSLUIS - Bent u benieuwd hoe de vrijwilligers van de Begeleidende Vervoersservice OproepCentrale Maassluis (BVO Maassluis) het verschil maken? En wilt u weten of vrijwilligerswerk iets voor u is? Maak dan kennis met de BVO Maassluis op zaterdag 18 juni a.s. tijdens de Boeren Karperhoeve Markt aan de Zuidbuurt 5 in Maassluis!

Kom in beweging met Argos l’Entrée

MAASSLUIS - Bewegen is goed voor lichaam en geest en houdt u langer mobiel. Tijdens de gratis Argos l’Entrée bijeenkomst ‘Kom in beweging’ op woensdag 22 juni a.s. in De Tweemaster in Maassluis vertellen we u meer over het belang van bewegen en krijgt u handige tips.

Sprookjesfeest in Soenda

VLAARDINGEN - Soenda aan de Soendalaan 2 in Vlaardingen organiseert op woensdag 6 juli a.s. van 14.30 tot 16.00 uur een zomerfeest met sprookjesthema, speciaal voor kinderen.

Cabaretvoorstelling over de zorg in het Alzheimer Café

MAASSLUIS - Het laatste Alzheimer Café Maassluis van dit seizoen sluiten we op een bijzondere manier af, namelijk met een muzikale cabaretvoorstelling over de zorg. U bent van harte welkom om de voorstelling gratis bezoeken op dinsdagavond 21 juni a.s. in De Tweemaster aan het Vondelpark 2 in Maassluis.

Informatieochtend over vrijwilligerswerk

Informatieochtend over vrijwilligerswerk
SCHIEDAM - Bent u benieuwd of vrijwilligerswerk iets voor u is? En hoe u als vrijwilliger kunt helpen bij Argos Zorggroep? Kom dan op dinsdag 14 juni a.s. van 10.15 tot 11.30 uur naar de informatieochtend over vrijwilligerswerk in François HaverSchmidt aan de Willem de Zwijgerlaan 35 in Schiedam.

Vitamine R live vanuit DrieMaasStede, komt u ook?

Vitamine R live vanuit DrieMaasStede, komt u ook?
SCHIEDAM - Vitamine R, een radioprogramma van RTV Rijnmond, is op dinsdagavond 14 juni a.s. te gast in DrieMaasStede. Lijkt het u leuk om een live radiouitzending bij te wonen die in het teken staat van innovatie in de zorg en gastvrijheid? Dan bent u van harte welkom!

Kom in beweging met Argos l’Entrée

Kom in beweging met Argos l’Entrée
VLAARDINGEN - Bewegen is goed voor lichaam en geest en houdt u langer mobiel. Tijdens de gratis Argos l’Entrée bijeenkomst ‘Kom in beweging’ op woensdag 15 juni a.s. in De Meerpaal in Vlaardingen vertellen we u meer over het belang van bewegen en krijgt u handige tips.

Kom in beweging met Argos l’Entrée

SCHIEDAM - Bewegen is goed voor lichaam en geest en houdt u langer mobiel. Tijdens de gratis Argos l’Entrée bijeenkomst ‘Kom in beweging’ op donderdag 16 juni a.s. in François HaverSchmidt in Schiedam vertellen we u meer over het belang van bewegen en krijgt u handige tips.

Dansfeest in DrieMaasHave

Dansfeest in DrieMaasHave
MAASSLUIS - Op zaterdag 18 juni a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend in DrieMaasHave aan de Stadsmolen 101 in Maassluis. U bent van harte welkom!

Dansfeest in Ontmoetingscentrum de 5 Molens

Dansfeest in Ontmoetingscentrum de 5 Molens
SCHIEDAM - Op zondag 5 juni a.s. is het weer tijd om te dansen tijdens het muzikale Mag ik deze dans van u? Van 14.30 tot 17.00 uur is de dansvloer geopend Ontmoetingscentrum de 5 Molens aan de Nieuwe Damlaan 818 in Schiedam. U bent van harte welkom!

Kom in beweging met Argos l’Entrée

MAASSLUIS - Bewegen is goed voor lichaam en geest en houdt u langer mobiel. Tijdens de gratis Argos l’Entrée bijeenkomst ‘Kom in beweging’ op woensdag 1 juni a.s. in De Vloot in Maassluis vertellen we u meer over het belang van bewegen en krijgt u handige tips.

Dansfeest in De Meerpaal!

Dansfeest in De Meerpaal!
VLAARDINGEN - Op zondag 29 mei a.s. van 14.30 tot 17.00 uur opent De Meerpaal weer de dansvloer voor het gezellige en muzikale ‘Mag ik deze dans van u?’ dansfeest onder leiding van Rita Young! Danst u met ons mee in De Meerpaal Willem de Zwijgerlaan 2 in Vlaardingen?

Alzheimer Café over thuiszorg voor mensen met dementie

Alzheimer Café over thuiszorg voor mensen met dementie
MAASSLUIS - Op dinsdagavond 17 mei a.s. is er weer een Alzheimer Café Maassluis in De Tweemaster. Dit maal vertellen we u graag meer over thuiszorg voor mensen met dementie.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio