De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Rabobank partner van Open Coffee Schiedam

(Foto: John Smits)
1 / 1
zoom out

SCHIEDAM - Rabobank Schiedam-Vlaardingen en Open Coffee Schiedam zijn vanaf heden officieel partners, wat inhoudt dat er intensiever wordt samengewerkt.

Bijgevoegde foto (vlnr): De heren Javier Alvarez de Eerens (Manager Corporate Banking), Rik Lagerweij (Manager Verzekeringen & Bedrijven Advies) en John Smits (Open Coffee Schiedam) bezegelen de samenwerking voor de ingang van het hoofdkantoor.

Rabobank Schiedam-Vlaardingen ervaart de Open Coffee Schiedam als een waardevol netwerk, waar zij graag haar naam aan verbindt. Op deze manier kan zij een bijdrage leveren aan het stimuleren van lokaal ondernemerschap zowel voor, tijdens en na de bijeenkomsten. Ondernemers kunnen praten met de adviseurs die tijdens de bijeenkomsten aanwezig zijn, maar ook via de website of telefonisch. Verschillende zaken kan men ook direct zelf regelen. Daarnaast staan de specialisten van de bank klaar om ondernemers te voorzien van persoonlijk advies en bijvoorbeeld branche-informatie.

U vindt Rabobank Schiedam-Vlaardingen, de bank met ideeën, aan de Karel Doormanweg 48 te Schiedam en/of online: www.Rabobank.nl/Schiedam-Vlaardingen, de accountmanagers vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 07 september 2012


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio